Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

MŰKÖRÖM ÉPÍTŐZSELÉK

A Classic Nails által forgalmazott műköröm építőzselék valamennyi műkörmös igényét kielégítik. Jellemzően középsűrű állagúak, professzionális minőségűek. A Classic Nails műköröm zselék színtelen-clear, rózsaszín-pink, fehér-francia, körömágyhosszabbító-cover típusúak, vagy színes zselék.

A Classic építőzselékre az jellemző, hogy UV fény hatására a polimerizáció (kötési folyamat) rendkívül gyorsan és mélyre hatóan zajlik, azaz kivételesen erős tapadást és minimális kohéziós (fixálandó réteget) eredményez. Ennek a folyamatnak a velejárója egy pillanatnyi melegítő érzet a körömlemezen. Ez egyes vendégeknél észrevehetetlen, azonban vékony körömlemezű vendég esetében javasoljuk, hogy az első réteget vékonyan vigyétek fel és szórt fényben köttessétek.

Melegítő hatással NEM rendelkező zselét szeretnél? Az új fejlesztésű Classic Nails Premium zselécsalád anyagösszetétele lehetővé teszi, hogy egészen érzékeny körömágyú, vékony körömlemezzel rendelkező vendégeitek igényeit is tökéletesen ki tudjátok elégíteni (hiszen Premium zseléink esetében NEM jelentkezik melegítő érzet).

Gel&Go építőzseléinkkel a gazdaságos és termelékeny munkavégzést kívánjuk elősegíteni. Zseléinket verhetetlen áron vásárolhatod meg! Gel&Go Színtelen építőzselénk víztiszta, közép-sűrű, önterülő, sárgulás gátló formulával. Gel&Go Natural építőzselénk pedig kellemes, természetes rózsaszín árnyalatú, de a köröm felületén szinte áttetsző. Kiváló tapadású és rendkívül rugalmas, kifejezetten ajánljuk problémás, vékony természetes körömlemezre.

Classic Hard zseléink pedig a megszokottnál sűrűbb állaguknak köszönhetően még a nyári, nagy melegben sem folynak el és időtlen formázhatóságot biztosítanak használóiknak. Kezdő szakembereknek is ajánljuk őket. A megfelelő anyagmennyiséget egy mozdulattal célszerű kivenni a tégelyből. Köttetés során csak erősebb LED lámpákban érezhető minimális melegítő érzet.

Hagyományos (NEM kiterjesztett fénytartományú) LED lámpában is megköt: Premium Színtelen zselé, Premium Cover (körömágyhosszabbító) zselé, ProLED Cover (körömágyhosszabbító) zselé, Hard zselék, Gel&Go zselék, Premium Fényzselé, Mega White francia fehér zselé, díszítő zselék és színes zselék. Minden egyéb zselénk csak UV, vagy kiterjesztett fénytartományú UV/LED lámpában köt meg!

A Classic Nails tégelyekről:

Ízléses, nőies, ugyanakkor biztonságos és praktikus csomagolás.

A Classic Nails tégelyek tökéletes tárolási és szállítási lehetőséget biztosítanak a Classic Nails zselék számára. Nagy körültekintéssel biztosítjuk azt, hogy a tégelyekbe a pontos anyagmennyiség kerüljön.

A jelenleg elérhető töltősúlyok és kiszerelés az alábbiak szerint alakulnak: 5, 14, 25 és 70 grammos zseléket értékesítünk. Tégelyeink piros és/ vagy az új koncepció szerinti fekete- piros csomagolásban kaphatóak. Utóbbira fokozatos állunk át a készleteink fogyásának megfelelően, így lehetséges, hogy mindkét megjelenés megtalálható még kínálatunkban.

Fontos információ, hogy tégelyeink változatlanul nincsenek színültig töltve, ugyanis a szükségesnél nagyobb tégelyeket használunk.

Töltősúly ellenőrzéshez:  a tégelyeket súlya KUPAK NÉLKÜL (és ANYAG NÉLKÜL természetesen) a következőképpen alakulnak:

15 gramm űrtartalmú (legkisebb) tégely, amely 5 vagy 14 gramm zselét tartalmazhat: 12,7 gramm
30 gramm űrtartalmú (szűkítős normál) tégely, amely 25 gramm zselét tartalmaz: 28,7 gramm

100 gramm űrtartalmú (utántöltő) tégely, amely 70 gramm zselét tartalmaz: 44,7 gramm