Termékek Menü

KÖRÖMLAKKOZÁS

A Classic Nails körömlakkok kiváló minőségű, európai anyagot. Bestseller termékünk a Brilliance Coat. Francia lakkjaink már egy rétegben tökéletesen használhatóak, tartós felületük bírja a mindennapi kihívásokat. Kínálatunkban a körömlakkozáshoz szükséges kiegészítő termékeket is megtalálod.

Javasoljuk, hogy a még tartósabb eredmény érdekében a körömfelület előkészítését (enyhe bolyhozás, zsírtalanítás Nail Preppel) ne mulaszd el.

Rendezés:
Nézet:

Classic Nails gyorsszárító fedőlakk, 14 ml-es kiszerelésben. 

A gyorsszárító fedőlakk átlátszó védőréteget biztosít a körmöknek, felgyorsítja a körömlakk száradási idejét, fixálja és kiemeli a színét. 

480,00 Ft
Raktáron

Classic Nails Brilliance Coat, 14 ml-es kiszerelésben. Magas fényű, rendkívül ellenálló fedőlakk. Bestseller termék!

850,00 Ft
Raktáron

Classic Nails sárgulást gátló körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. A legerősebb nyári napsütéstől is megóvja a körmeidre felvitt lakkot a besárgulástól.

980,00 Ft
Raktáron

Classic Nails Francia rózsaszín körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kellemes, természetes körömágyszínt biztosít.

480,00 Ft 290,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Francia rózsaszín a tökéletes francia körömlakkozáshoz. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kellemes, természetes körömágyszínt biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

Ados gél hatású körömlakk, Francia fehér a tökéletes francia körömlakkozáshoz. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kifejezetten ajánljuk. Hófehér fehér színt biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Piros. Tökéletes fedés már két vékony rétegben. Alá és fölé színtelen körömlakk használatát javasoljuk. 7 napig tartós körömlakkozást biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Fekete. Tökéletes fedés már két vékony rétegben. Alá és fölé színtelen körömlakk használatát javasoljuk. 7 napig tartós körömlakkozást biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron
Fekete színű, Moyra körömlakk (utolsó darabok)
490,00 Ft 290,00 Ft
Raktáron

Korrektor ceruza, melyet üresen vásárolhatsz meg, majd ízlésed szerint töltheted fel például lakklemosóval, vagy bőrápoló olajjal. 3 db pót hegy jár hozzá.

910,00 Ft
Raktáron

Lakkszárító spray, 212 g-os kiszerelésben.

2.190,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető