Termékek Menü

KÖRÖMLAKKOZÁS

A Classic Nails körömlakkok kiváló minőségű, európai anyagot. Bestseller termékünk a Brilliance Coat. Francia lakkjaink már egy rétegben tökéletesen használhatóak, tartós felületük bírja a mindennapi kihívásokat. Kínálatunkban a körömlakkozáshoz szükséges kiegészítő termékeket is megtalálod.

Javasoljuk, hogy a még tartósabb eredmény érdekében a körömfelület előkészítését (enyhe bolyhozás, zsírtalanítás Nail Preppel) ne mulaszd el.

Rendezés:
Nézet:

Classic Nails gyorsszárító fedőlakk, 14 ml-es kiszerelésben. 

A gyorsszárító fedőlakk átlátszó védőréteget biztosít a körmöknek, felgyorsítja a körömlakk száradási idejét, fixálja és kiemeli a színét. 

480,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

Classic Nails Brilliance Coat, 14 ml-es kiszerelésben. Magas fényű, rendkívül ellenálló fedőlakk. Bestseller termék!

850,00 Ft
Raktáron

Classic Nails sárgulást gátló körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. A legerősebb nyári napsütéstől is megóvja a körmeidre felvitt lakkot a besárgulástól.

980,00 Ft
Raktáron

Classic Nails Francia rózsaszín körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kellemes, természetes körömágyszínt biztosít.

480,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Francia rózsaszín a tökéletes francia körömlakkozáshoz. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kellemes, természetes körömágyszínt biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Francia fehér a tökéletes francia körömlakkozáshoz. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kifejezetten ajánljuk. Hófehér fehér színt biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Piros. Tökéletes fedés már két vékony rétegben. Alá és fölé színtelen körömlakk használatát javasoljuk. 7 napig tartós körömlakkozást biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Ados gél hatású körömlakk, Fekete. Tökéletes fedés már két vékony rétegben. Alá és fölé színtelen körömlakk használatát javasoljuk. 7 napig tartós körömlakkozást biztosít.

Kiszerelés: 8ml

580,00 Ft
Raktáron

Korrektor ceruza, melyet üresen vásárolhatsz meg, majd ízlésed szerint töltheted fel például lakklemosóval, vagy bőrápoló olajjal. 3 db pót hegy jár hozzá.

910,00 Ft
Raktáron

Lakkhigító, körömlakkok professzionális higításához

Kiszerelés: 20 ml

330,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

Lakkszárító spray, 212 g-os kiszerelésben.

2.190,00 Ft
Raktáron