Termékek Menü

Hírek - Műköröm Blog

Érdekességek műkörmösöknek és műkörmöket, gél lakkozott körmöket kedvelőknek, műköröm építésről, gél lakozásról és minden egyébről, amit a kéz ápolásról tudni lehet. Minden héten új Step by step körömdíszítés!

2020. 06. 05. 09:09:37

Látványos virág minta egyszerűen és szuper gyorsan gél lakkokból? Lehetséges! Három lépés lesz, erre érdemes benevezned! ;) Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

 

2020. 05. 21. 08:41:08

Újra folpack fóliával dolgozunk. Ezúttal mozaik hatású körmöket fogunk készíteni egy nyári neon színnel. Nail artist: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art). Tarts Velünk!

2020. 05. 20. 10:05:18

Sziasztok! Új körömdíszítő ötlettel jelentkezünk! Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art) ezúttal egy különleges technikát mutat be, amihez folpack fóliára is szükséged lesz. Az eredmény izgalmas, színes, nyári márvány minta. Mutatjuk, tarts velünk! :)

2020. 04. 29. 16:26:29

Gyors, színátmenetes körömdíszítés, egyszerű inda mintával. Világos, testszínű alap egy kis neon színnel megbolondítva, kontrasztos, fekete inda és levél mintákkal. Lépésről- lépésre itt! :)  Nail artis: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

2020. 04. 27. 09:04:50

Új! Csavart fagyit imitáló körmök nyári, "fagyi" színekkel, mindez szuper gyorsan. Olvass tovább, lépésről- lépésre mutatjuk a felhasznált anyagokat, színeket! Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

2020. 04. 23. 09:55:21

Sziasztok! Egy kis kihagyás után újra jelentkezünk körömdíszítő rovatunkkal. Sajnos most mindannyian kemény időket élünk a világjárvány miatt, de talán így kicsit több a szabadidőnk, amit hasznosan is tölthetünk, például új körömdíszítő ötletek elsajátításával! Kolter- Miatovics Náda (@Nada nail art) egy vidám, nyárias ötlettel készült. Mutatjuk! :)

2020. 03. 31. 08:39:57

Kínálatunkban számos zselés műköröm kezdőcsomag elérhető, amelyet első sorban műköröm építő, kézápoló tanulók részére ajánlunk. Ezek a csomagok tartalmaznak minden zselés műkörömépítéshez szükséges alapvető eszközt és a francia zselés körmök alapanyagait. Most átnézzük, hogyan kell használni.

2020. 03. 19. 14:35:55

Cikkünk a 2020. március 19-én aktuális állapotokat tükrözi, ezt kérlek vedd figyelembe olvasáskor!

Frissítés: 2020.március.24.: a szépségipari szolgáltatók - körmösök, fodrászok, kozmetikusok- is mentességet kaptak a kata járulékfizetés alól! Tevékenységi kör: fodrászat, szépségápolás (TEÁOR és TESZOR 9602). Részletek a cikk végén.

A jelenleg aktuális kormányrendelet alapján 15:00 után nem tarthatnak nyitva az üzletek (pl.: ruhaboltok, könyvesboltok stb.) kivéve a gyógyszertárak, benzinkutak, dohányboltok, élelmiszer üzletek és drogériai termékeket, háztartási tisztítószereket, vegyi árut és higiéniai papírtermékeket forgalmazó kereskedelmi egységek. Szolgáltatókra – ide értve a körmösöket, fodrászokat, edzőtermeket stb.- egyelőre NEM vonatkozik a szabályozás, tehát nyitva tarthatnak a járványügyi intézkedések fokozott betartása mellett!

2020. 03. 16. 10:59:13

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy üzletünk mostantól minden munkanap délután 3-ig tarthat nyitva (ezt akadályozó rendelet létrejöttéig) – és webáruházunk is zavartalanul üzemel, folyamatos a kiszolgálás-, viszont pár óvintézkedést meg kellett hoznunk a koronavírusra való tekintettel, hiszen a megelőzés a legfontosabb:

2020. 03. 11. 12:58:19

Kedves Vásárlóink/ Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a megnövekedett kereslet és alapanyag hiány miatt sajnos átmeneti készlethiány alakult ki a kéz- és eszközfertőtlenítő folyadékok és szappanok esetében, valamint pormaszkunk sincs raktáron. Igyekszünk minél gyorsabban orvosolni a problémát, addig is arra kérünk minden érdeklődőt, hogy az adott termékek alatt kattintsanak az "Értesítést kérek" gombra, így az e-mail címük megadását követően a rendszer automatikusan értesítést fog küldeni, ha újra rendelhetőek lesznek a megjelölt termékek. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Classic Nails Kft.

Frissítés: az említett termékek átmenetileg lekerültek webáruházunkból is.