Termékek Menü

Hírek - Műköröm Blog

Érdekességek műkörmösöknek és műkörmöket, gél lakkozott körmöket kedvelőknek, műköröm építésről, gél lakozásról és minden egyébről, amit a kéz ápolásról tudni lehet. Minden héten új Step by step körömdíszítés!

2020. 03. 31. 08:39:57

Kínálatunkban számos zselés műköröm kezdőcsomag elérhető, amelyet első sorban műköröm építő, kézápoló tanulók részére ajánlunk. Ezek a csomagok tartalmaznak minden zselés műkörömépítéshez szükséges alapvető eszközt és a francia zselés körmök alapanyagait. Most átnézzük, hogyan kell használni.

2020. 03. 19. 14:35:55

Cikkünk a 2020. március 19-én aktuális állapotokat tükrözi, ezt kérlek vedd figyelembe olvasáskor!

Frissítés: 2020.március.24.: a szépségipari szolgáltatók - körmösök, fodrászok, kozmetikusok- is mentességet kaptak a kata járulékfizetés alól! Tevékenységi kör: fodrászat, szépségápolás (TEÁOR és TESZOR 9602). Részletek a cikk végén.

A jelenleg aktuális kormányrendelet alapján 15:00 után nem tarthatnak nyitva az üzletek (pl.: ruhaboltok, könyvesboltok stb.) kivéve a gyógyszertárak, benzinkutak, dohányboltok, élelmiszer üzletek és drogériai termékeket, háztartási tisztítószereket, vegyi árut és higiéniai papírtermékeket forgalmazó kereskedelmi egységek. Szolgáltatókra – ide értve a körmösöket, fodrászokat, edzőtermeket stb.- egyelőre NEM vonatkozik a szabályozás, tehát nyitva tarthatnak a járványügyi intézkedések fokozott betartása mellett!

2020. 03. 16. 10:59:13

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy üzletünk mostantól minden munkanap délután 3-ig tarthat nyitva (ezt akadályozó rendelet létrejöttéig) – és webáruházunk is zavartalanul üzemel, folyamatos a kiszolgálás-, viszont pár óvintézkedést meg kellett hoznunk a koronavírusra való tekintettel, hiszen a megelőzés a legfontosabb:

2020. 03. 11. 12:58:19

Kedves Vásárlóink/ Látogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a megnövekedett kereslet és alapanyag hiány miatt sajnos átmeneti készlethiány alakult ki a kéz- és eszközfertőtlenítő folyadékok és szappanok esetében, valamint pormaszkunk sincs raktáron. Igyekszünk minél gyorsabban orvosolni a problémát, addig is arra kérünk minden érdeklődőt, hogy az adott termékek alatt kattintsanak az "Értesítést kérek" gombra, így az e-mail címük megadását követően a rendszer automatikusan értesítést fog küldeni, ha újra rendelhetőek lesznek a megjelölt termékek. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Classic Nails Kft.

Frissítés: az említett termékek átmenetileg lekerültek webáruházunkból is.

2020. 02. 21. 11:03:54

Sziasztok! Sok kérdést kapunk babyboomer körmökkel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk róla egy rövid lépésről- lépésre bemutatót.. Babyboomer körmöket többféleképpen készíthetsz: porcelánból, zseléből, vagy gél lakkból. Most a legegyszerűbb, leggyorsabb technikát mutatjuk be.

2020. 02. 19. 13:05:56

Sziasztok! Korábban már írtunk a mosogatószer habbal készült körömdíszítésről. Erről ide kattintva tudtok olvasni. Most ezzel a technikával fogjuk elkészíteni az aktuális körömdíszítő ötletünk alapját. Tarts Velünk! :)  Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

2020. 02. 12. 10:42:26

Megérkezett a várva várt, harmadik Valentin- napi körömdíszítő ötletünk. Nada nail art (Kolter- Miatovics Náda) ezúttal csillámos alapra festett szív és rózsa mintákat. Most megmutatjuk lépésről- lépésre.

2020. 02. 07. 14:17:42

Sziasztok! Itt a Valentin napi díszítő sorozatunk második része, amelyben nude- csillogós alapra készít szív mintát Nada nail art (Kolter- Miatovics Náda), melyet pókháló zselével díszít. Mutatjuk az elkészítési útmutató.

2020. 01. 31. 11:57:05

Sziasztok! Nada nail art (Kolter- Miatovics Náda) Valentin napi díszítő sorozattal készült, hogy együtt hangolódhassunk az év legromantikusabb időszakára. Érkezik az első rész, rózsaszín gél lakk alapra, glitteres és pókháló zselés díszítéssel. Ne maradj le:

2020. 01. 06. 14:49:29

Ismerd meg a hagyományos és az erősített gél lakkozás közötti különbségeket, mit és hogyan érdemes! Tarts Velünk!