Szállítási és fizetési feltételek

A termék átvétele, kiszállítás Magyarországon (rövid összefoglaló):

I. Áruátvétel személyesen a Classic Nails boltjában (1065 Budapest, Podmaniczky u. 12.) is lehetséges. Ebben az esetben természetesen csomagolási és szállítási költséget nem számítunk fel.

Csomagküldés esetén - 18.000Ft rendelési érték alatt - a megrendelt termék(ek) árához hozzáadódik még a szállítási- illetve csomagolási díj is. Így a számla végösszege magában foglalja a szállítási és csomagolási díjat is.

Utánvétes fizetési mód esetén a rendelés végösszegéhez hozzáadódik a futárszolgálatok utánvét és pénzkezelési díja, amely 350 Ft. Ezt az összeget a 18.000 Ft-os díjmentes szállítási értékhatár esetén (valamint egyéb ingyenes szállítási akciók során) is felszámoljuk, amennyiben a fizetési mód utánvét!

A következő árak bruttó árak, az ÁFÁ-t minden esetben tartalmazzák!

II. GLS futárszolgálat, melynek díjai:  (2023. április 1-től)

 

Bruttó rendelési érték

Szállítási díj

GLS Házhoz kézbesítés,

Csomag Pont, vagy automata

1 Ft - 17999,99 Ft

1750 Ft

GLS Házhoz kézbesítés,

Csomag Pont, vagy automata

18000 Ft - tól

0 Ft

 GLS Házhoz kézbesítés, GLS Csomag Pont, vagy GLS automata bruttó 18.000.- rendelési értéktől 0 Ft szállítási költség. Ez alól kivételt képez az utánvétes fizetési mód, mert a futárszolgálatok 350 Ft-os utánvét pénzkezelési díját értékhatártól függetlenül felszámítjuk.

III. MPL futárszolgálat, melynek díjai: (2022. december 31-től)

  Bruttó rendelési érték Szállítási díj

MPL Postán maradó,

Posta pont, Csomagautomata

1 Ft - 17999,99 Ft

1 890,00 Ft

MPL Postán maradó,

Posta pont, Csomagautomata

18000Ft - tól

0,00 Ft

     

Bruttó 18.000 Ft árurendelési érték felett a belföldi kiszállítás díját és a csomagolási költségeket a Classic Nails Kft. átvállalja. Ez alól kivételt képez az utánvétes fizetési mód, mert a futárszolgálatok 350 Ft-os utánvét pénzkezelési díját értékhatártól függetlenül felszámítjuk.

A belföldi kiszállítást - a hét bármelyik napján 12:00-ig beérkezett megrendelések esetén - a megrendelés leadását követő első munkanapra vállaljuk.

Szállítás Európa más országaiba:

Figyelem: külföldi szállítás esetén NEM vehető igénybe semmiféle szállítási kedvezményt, vagy ingyenes szállítást biztosító kuponkód!

Külföldre kizárólag DPD futárszolgálattal szállítunk egyedi díjszabás mellett. Export csomagok esetén válaszd az "Export szállítás (külföld)" szállítási módot. Ezen szállítási mód díja tájékoztató jellegű, nettó 7000 Ft. A pontos szállítási díjakról díjbekérő formájában, e-mailben tájékoztatunk. (Természetesen a vásárlástól elállhatsz, ha nem vagy elégedett a kiajánlott szállítási díjjal.) Rendelésedet banki átutalásos fizetési móddal tudod leadni, majd kiegyenlíteni a díjbekérő kiküldése és elfogadása után. A környező országokba igen kedvező szállítási díjakat biztosítunk.

Figyelem: 2021. január 1-étől Angliába NEM szállítunk!


A fizetés módja

  • Készpénzes fizetés. Ezt a fizetési módot üzletünkben történő (1065 Budapest, Podmaniczky utca 12.) személyes átvétel esetén, illetve a NAILEXPRESS Classic Nails körömfutárok által kiszállított megrendelés esetén lehet választani.
  • Bankkártyás fizetésre is lehetőség van üzletünkben, valamint a GLS futárszolgálat házhoz szállítását választva.
  • Online bankkártyás fizetés.   A bankkártyás fizetés az Otp Mobil Kft. minősített online fizetési felületén történik.  DPD szállítási mód esetén nem választható.
  • Átutalásos fizetés. Valamennyi szállítási mód választása esetén használható.
    • Egyszerű banki átutalás a vásárló saját bankjának igénybevételével az alábbi bankszámlára: Classic Nails Kft, ErsteBank 11600006-00000000-27809046  (SWIFT: GIBAHUHB IBAN: HU92  11600006-00000000-27809046A közleményben kérjük tüntesse fel, a webáruházban regisztrált felhasználó nevét! Átutalásos fizetés esetén akkor áll módunkban kiszállítani a terméket, amennyiben számlánkra megérkezett a postaköltség, illetve a megrendelt termék ellenértéke!
    • Figyelem: DPD szállítási mód választása esetén (export csomagok) NE INDÍTSD rögtön az utalást, hanem várd meg az e-mail címedre érkező díjbekérő proforma számlát, amelyet kollégáink csak munkaidőben tudnak kiállítani!
  • Utánvét. Ezt a fizetési módot az GLS és MPL futárszolgálat által kiszállított megrendelések esetén lehet választani. Futárszolgálatok utánvét és pénzkezelési díja: 350 Ft. Maximális kosárérték utánvét esetén: 200.000 Ft (rendelés végösszegét módosító elemek pl.: kuponkód nélkül) Figyelem: amennyiben a rendelés áruértéke nem éri el a bruttó 3.000 Ft-ot, úgy ezt a fizetési módot nem tudjuk biztosítani! Ebben az esetben kérjük, válassza a következő fizetési módok egyikét: OTP Simple online bankkártyás fizetés, banki átutalás, PayPal, vagy készpénzes fizetés (utóbbi kizárólag személyes átvételkor).
  • PayPal. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatokat megadni (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációkor megadott egyedi e-mail címet felhasználni a tranzakcióhoz. Vásárláskor meg kell adni a PayPal-os e-mail címét a Megrendelőnek, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalra, ahol csak meg kell erősíteni, jóváhagyni a tranzakciót. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”. Figyelem: a PayPal tranzakciós díja a teljes rendelési végösszeg 4%-a, amely a vásárlót terheli.

Jelen dokumentum tájékoztató adatokat tartalmaz. Pontos és részletes információk a "Vásárlási feltételek - Adatkezelési tájékoztató - Elállási nyilatkozat "-ban.

Classic Nails Kft.