Termékek Menü
0
Itt jársz: > >

Rólunk

Classic Nails Kft.

A Classic Nails Kft. alapítói több mint másfél évtizede értékesítenek műköröm alapanyagokat. 2008 óta a Classic Nails márka kizárólagos forgalmazói. A közel másfél évtized alatt a közvetlen "szalon értékesítés" területén összegyült tapasztalatainkat rendszeresen beépítjük mindennapi munkánkba, így emelve a szolgáltatás színvonalát.

Classic Nails alapanyagok

Az általunk forgalmazott műköröm alapanyagok megfelelnek az EU minőségi előírásainak. Gyártó partnereink eleget tesznek a legújabb HACP regisztráció követelményeinek. Valamennyi alapanyag rendelkezik az eredeti gyártói MSDS tanúsítványokkal. A sokéves gyártói együttműködésnek köszönhetően a Classic Nails termékek felhasználói naprakészek lehetnek a legújabb alapanyag- és divat trendekben.

Classic Nails értékesítés

Körömfutár: A Classic Nails Kft. kiemelt figyelemet fordít a közvetlen értékesítésre, melyet nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező saját kollégáink végeznek a szalonokban.

Üzlet: Évek óta jelen vagyunk Budapest belvárosában saját üzletünkkel. Munkanapokon 08:00- 16:00-ig várjuk kedves vásárlóinkat. Ugyanezen épületben elhelyezkedő központi irodában és raktárban tudjuk viszonteladó partnereinket kiszolgálni.

Webáruház: Megújult webáruházunk naprakész termék-, ár-, és akciós listával várja az érdeklődőket. A Classic Nails új webáruháza lehetőséget biztosít a kényelmes kártyás fizetési módokra, valamint többféle szállítási lehetőség is elérhetővé vált.