Termékek Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

Kedves Törzsvásárlónk, leendő Ügyfelünk!

A Classic Nails professzionális műköröm alapanyagok, gél lakkok, műkörmös eszközök, gépek, manikűr- és pedikűr szerszámok, valamint körömdíszítők széles választékát biztosítja, kiváló minőségben és remek ár-érták arányban, minden kedves Ügyfele számára.

Alapvető célunk a vásárlói igények minél magasabb szintű kiszolgálása. Két évtizedes tapasztalatainkat rendszeresen beépítjük mindennapi munkánkba, így emelve a szolgáltatás színvonalát.  A műköröm alapanyagok piaca rendkívül telített, így gyakran nehéz lehet a választás, azonban sokéves tapasztalatunk és az általunk biztosított számos előny egyértelművé teheti a döntést. A műkörmös szakma egy speciális terület, melyben nagy szabadságot kap a szakember, kiélheti kreativitását és minden alkalommal egyedit alkothat. Ebben nyújt segítséget a Classic Nails, a piacon kiemelkedő minőséget képviselő termékeivel és egyedülálló vevőközpontúságával.

Webáruházunkban, üzletünkben, vagy üzletkötőinknél minden műkörmös szakember, viszonteladó és szépülni vágyó hölgy megtalálja a számára tökéletes termékeket.

Kellemes böngészést kíván a Classic Nails csapata!

Classic Nails műköröm alapanyagok

Az általunk forgalmazott műköröm alapanyagok megfelelnek az EU minőségi előírásainak. Gyártó partnereink eleget tesznek a legújabb CPMP regisztráció követelményeinek. Valamennyi alapanyag rendelkezik az eredeti gyártói MSDS tanúsítványokkal. A sokéves gyártói együttműködésnek köszönhetően a Classic Nails termékek felhasználói naprakészek lehetnek a legújabb alapanyag- és divat trendekben.

Classic Nails értékesítés

Webáruház: megújult webáruházunk naprakész termék-, ár-, és akciós listával várja az érdeklődőket. A Classic Nails új webáruháza lehetőséget biztosít a kényelmes kártyás fizetési módokra, valamint többféle szállítási lehetőség is elérhetővé vált.

Szaküzlet: évek óta jelen vagyunk Budapesten, a belváros szívében saját üzletünkkel. Munkanapokon 08:00- 16:00-ig várjuk kedves vásárlóinkat. Ugyanezen épületben elhelyezkedő központi irodában és raktárban tudjuk viszonteladó partnereinket kiszolgálni.

Körömfutár: a Classic Nails Kft. kiemelt figyelmet fordít a közvetlen értékesítésre, melyet nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező saját kollégáink végeznek a műkörmös és pedikűrös szalonokban.