Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Gel&Go műköröm építő zselék

Gel&Go műköröm építőzselék a gyors, hatékony és gazdaságos munkáért. Új fejlesztésű zseléinket verhetetlen áron tudod beszerezni! Gel&Go Színtelen építőzselénk víztiszta, közép-sűrű, önterülő, sárgulás gátló formulával. Gel&Go Natural építőzselénk kellemes, természetes rózsaszín árnyalatú, de a köröm felületén szinte áttetsző. Kiváló tapadású és rendkívül rugalmas, kifejezetten ajánljuk problémás, vékony természetes körömlemezre. UV lámpában 2 perc, LED lámpában 1 perc kötési idővel szilárdulnak. Köttetés során még a legerősebb (48W-os) LED lámpában is minimális az exoterm reakció - köröm felületén tapasztalható melegítő érzet-. Európai Uniós gyártási tanúsítvánnyal!

Rendezés: