Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Csiszológépek

A Classic Nails által forgalmazott műkörmös csiszológépek kiemelkedő minőséget és tartósságot képviselnek, kifejezetten ajánlottak műkörmös szakemberek részére. 1 év garanciát és folyamatos, gyors szervizszolgáltatást biztosítunk valamennyi csiszológéphez. Teljesítményüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak műkörmös és (száraz!) pedikűrös munkákhoz. Garanciális, európai termékek.

A csiszológépek nem tartalmaznak karbidfejeket, csiszológyűrű tartófejeket. Ezeket ide kattintva érheted el!

Fontos információ: a csiszológépeket szigorúan tilos fertőtlenítőszerrel lefújni, mert ezek a szerek korrodálhatják a készüléket és a gép belsejébe szivárogva annak meghibásodását okozhatják! A karbidfejet távolítsuk el a készülékből és külön fertőtlenítsük, majd szárazra törölt állapotban helyezzük vissza a csiszológépbe és rögzítsük újra!

Rendezés: