Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Classic műköröm építőzselék

Classic műköröm építőzseléink középsűrű állagúak, professzionális minőségűek. Színtelen (clear), vagy rózsaszín (pink) árnyalatban kaphatóak. Classic építőzseléinkre az jellemző, hogy UV fény hatására a polimerizáció (kötési folyamat) rendkívül gyorsan és mélyre hatóan zajlik, azaz kivételesen erős tapadást és minimális kohéziós (fixálandó réteget) eredményez. Ennek a folyamatnak a velejárója egy pillanatnyi melegítő érzet a körömlemezen. Ez egyes vendégeknél észrevehetetlen, azonban vékony körömlemezű vendég esetében javasoljuk, hogy az első réteget vékonyan vigyétek fel és szórt fényben köttessétek. Classic zseléink hagyományos LED lámpában nem, csak kiterjesztett fénytartományú UV/LED lámpában (és hagyományos UV lámpában) kötnek.

Melegítő hatással NEM rendelkező zselét szeretnél? Az új fejlesztésű Premium zselécsalád anyagösszetétele lehetővé teszi, hogy egészen érzékeny körömágyú, vékony körömlemezzel rendelkező vendégeitek igényeit is tökéletesen ki tudjátok elégíteni (hiszen Premium zseléink esetében NEM jelentkezik melegítő érzet).

Rendezés: