Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Premium műköröm építő zselék

Az új fejlesztésű Classic Nails Premium zselécsalád anyagösszetétele lehetővé teszi, hogy egészen érzékeny körömágyú, vékony körömlemezzel rendelkező vendégeitek igényeit is tökéletesen ki tudjátok elégíteni, hiszen Premium zselék esetében NEM jelentkezik melegítő érzet polimerizáció során. Középsűrű állagúak, professzionális minőségűek. Premium színtelen zselénk abszolút best seller termék, amely UV és LED lámpában is egyaránt köt. Premium rózsaszín zselénk viszont csak UV lámpában, vagy kiterjesztett fénytartományú UV/LED lámpában köt, hagyományos LED lámpában nem. Premium rózsaszín zselénk kiváló választás lehet baby boomer körmökhöz.

Rendezés: