Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Körömágyhosszabbító zselék

Classic Nails Premium körömágy hosszabbító műköröm zselé. Természetes körömágy színével, kiemelkedő fedőképességével már vékony rétegben is kiváló optikai körömágy hosszabbítást érhetünk el. A hátsó bőrredő felé elvékonyítva vigyük fel az anyagot, melynek kötésideje 2-2,5 perc Classic UV lámpában, 1 perc LED lámpában.

 

A Classic Nails Gel&Go körömágyhosszabbító zselék természetes rózsaszínes körömágy színükkel, kiemelkedő fedőképességükkel már vékony rétegben is kiváló optikai körömágy hosszabbítást érhetünk el. A hátsó bőrredő felé elvékonyítva vigyük fel az anyagot, melynek kötésideje 2 perc hagyományos UV lámpában, nagyjából 60 másodperc kiterjesztett fénytartományú UV/LED lámpában. Bestseller! Vásárlóink kedvence.

Újra rendelhető ProLED körömágyhosszabbító zselénk! Innovatív termék, amelynek segítségével drámaian lecsökken a munkaidő, hiszen LED lámpában mindössze 30 másodperc alatt megköt! (UV lámpában is köt) Kiválóan használható töltéshez, illetve felületi francia készítéséhez alapnak.

Rendezés: