Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

GYIK

Mennyi zselé van a tégelyben?

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a vásárlói elégedettség magas szinten tartására. Éppen ez vezérelt minket, amikor elhatároztuk, hogy zseléinket - lehetőség szerint- nagyobb űrtartalmú tégelybe töltjük, így a tégelyeink többsége nincs színültig töltve. Ennek lényege, hogy a színig töltött tégelyből nehezebb dolgozni, mert nincs hol lehúzni az ecsetet, illetve a teletöltött tégelyből meleg időben a becsavart kupak ellenére is kifolyik az anyag. Így tehát a speciális töltési technika segítségével elkerülhető a tégelyek tetejére felfutó zseléből keletkező veszteség, valamint a munkát is jelentősen megkönnyíti.
Minden esetben ügyelünk arra, hogy a tégelyekbe a pontos anyagmennyiség kerüljön.
1. Az 5 g-os Classic Nails zseléket 15 gramm űrtartalmú tégelyekbe töltjük.
2. A 14 g-os Classic Nails zseléket 15 gramm űrtartalmú tégelyekbe töltjük.
3. A 25 g-os Classic Nails zseléinket 30 gramm űrtartalmú tégelyekbe töltjük.
4. Végül pedig a 70 g-os zseléinket 100 gramm űrtartalmú tégelyekbe töltjük.
Ellenőrzéshez: a tégelyeket súlya KUPAK NÉLKÜL (és anyag nélkül) a következőképpen alakul:
15 gramm űrtartalmú (legkisebb) tégely, amely 5 vagy 14 gramm zselét tartalmazhat: 12,7 gramm
30 gramm űrtartalmú (szűkítős normál) tégely, amely 25 gramm zselét tartalmaz: 28,7 gramm
100 gramm űrtartalmú (utántöltő) tégely, amely 70 gramm zselét tartalmaz: 44,7 gramm

Tényleg teljesen ingyenes a szállítás?

Minden 9000 Ft feletti vásárlás esetében mindössze 1100 Ft a szállítási költség, valamennyi szállítási módnál. A 13.000 Ft feletti vásárlások esetében teljesen ingyenes a kiszállítás, a Classic Nails Kft. átvállalja a szállítási költségeket. További információkat a Szállítási és fizetési feltételeknél találsz!

Biztonságos bankkártyával fizetni?

Az ügyfelek gyakran félnek attól, hogy a terméket az előre fizetés után esetleg nem kapják meg, vagy ha megkapják, nem olyan lesz, amilyet szerettek volna; valamint félnek a kártyacsalásoktól is, azaz nem merik az interneten megadni a kártyaadataikat. Pedig az összes online fizetési mód közül a bankkártyás fizetés a legbiztonságosabb ! Mire alapozom akkor, hogy az online bankkártyás fizetés az összes fizetési mód közül messze a legbiztonságosabb? A válasz egyszerű: ez az egyetlen fizetés, amit vissza lehet vonni! Az első hallásra talán meglepő kijelentést az úgynevezett charge back lehetősége teremti meg. Ez azt jelenti, hogy a kártyatulajdonosnak az olyan fizetéseket, ahol nincs jelen a kártya, joga van bizonyos időn belül töröltetni. Ilyenkor a bank a kártyával kifizetett összeget visszateszi az ügyfél számlájára. Attól függően, hogy a reklamáció és a fizetés időpontja között mennyi idő telt el, a charge back akár azonnal, indoklás kérése nélkül is megtörténhet. A bankot persze nem a küldetéstudat vezérli ebben az esetben, mivel a pénzt ő maga is behajtja a kártyaelfogadó kereskedőn, akinek ezt követően ugyancsak joga van a reklamációra. Amennyiben a kereskedő tudja bizonyítani, hogy a kártyabirtokossal azonos személynek, annak igazolt megrendelésére és a megrendelésnek megfelelő feltételekkel, terméket vagy szolgáltatást adott el, a pénzt ismét leveszik az ügyfél számlájáról - tehát visszaélésre nincs lehetőség. 

Mennyi garancia van a termékekre?

Minden műkörmös géphez (UV/LED lámpa, porelszívó, csiszológép, paraffin gép) 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Meg tudom csinálni a gél lakkozást magamnak?

Mind a gél lakkozás, mind pedig a műköröm építés szakképzettséget igényel. Általánosságban elmondható, hogy a megfelelő szakmai ismeretek hiányában nem javasoljuk sem a gél lakkozást, sem pedig a műköröm építést. Azok ismeretében viszont semmi akadálya. Egy gél lakk elkészítése jóval egyszerűbb, mint a műkörömépítés technikája, így ha tartós és ragyogó körmöket szeretnél, mindenképpen ezzel próbálkozz elsőként.
A hagyományos gél lakk elkészítésének lépései:
1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló segítségével told fel a körömágy bőrödet. (Ha szükséges, vágd ki a felesleges, belógó bőrdarabokat.) Egy finomabb reszelővel (100/120, 100/180) bolyhosítjuk a körömlemez felületét. Reszeljük formára a szabadszéleket (a köröm végeit).
2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail Preppel és Bonderrel előkészítjük.
3. A Classic Nails gél lakk Cleart (átlátszó gél lakk) egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni (1-2 perc).
4. Az első réteg színes lakkzselét (=gél lakkot) vékony, de határozott lakkozó mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre, majd UV lámpában köttetjük.
5. A második réteg színes gél lakkot az első réteg megszáradását (kb. 1-2 perc) követően vihetjük fel, majd UV lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni ezt a réteget is.
6. A második réteg színes lakkzselé megkötése után egy rétegben Classic Nails gél lakk Cleart (átlátszó gél lakk) viszünk fel, amelyet szintén UV lámpa fénye alatt hagyunk megkötni, ezután zseléfixálóval fixáljuk.
7. Bőrápoló olajjal ápoljuk a köröm körüli bőrt. Az így elkészült körömdíszítésünk tartós és csoda szép lesz.
Vannak speciális gél lakkok, melyek elkészítési technikája némiképp eltér a hagyományostól. Az ilyen termékekhez tartozó használati útmutatót a kategória leírásoknál találod.

Mikor kapom meg, amit megrendeltem?

Szállítási határidő a 13 óráig beérkezett megrendelések esetén 1, a 13 óra után érkező megrendelések esetén 2 munkanap.

Nem ismerem a Classic Nails anyagokat. Milyen minőségi szintet képviselnek a magyar piacon?

A Classic Nails által forgalmazott műköröm alapanyagok, gél lakkok, műkörmös kellékek és gépek, manikűr és pedikűr szerszámok Európával egyedülálló minőséget képviselnek, mindamellett, hogy kiemelkedő ár- érték arányt biztosítanak.

Hogyan válthatok be hűségpontot?

Minden vásárlás után jár hűségpont. Minden hűségpont 1 Ft-ot jelent. Beváltás során annyival csökken a végösszeg, ahány hűségpontot beváltasz. Hűségpontot beváltani a Kosár fülön tudsz. Itt mindössze meg kell adnod, hogy hány hűségpontot szeretnél beváltani. A webshop ki fogja írni, hogy mennyi hűségponttal rendelkezel.

Milyen Classic Nails termékek kötnek meg hagyományos LED lámpában?

Minden Classic Nails gél lakk megköt LED lámpában is (9W, vagy nagyobb teljesítményű LED lámpában), azonban nem minden Classic Nails zselé, hiszen ezek a termékek UV lámpára lettek optimalizálva. Az alábbi Classic Nails zselék kötlek meg LED lámpában is: Premium fényzselé, Premium színtelen zselé, Premium körömágyhosszabbító (cover) zselé, ProLED körömágyhosszabbító zselé, Hard zselék, Gel&Go zselék, Mega White francia fehér zselé, díszítő zselék, színes zselék. Kiterjesztett fénytartományú UV/LED lámpákban MINDEN termékünk megköt! A fentiek a hagyományos, régi típusú LED lámpákra értendő.