Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Rozsdamentes ollók

A Classic Nails által forgalmazott Szilágyi manikűr- és pedikűr ollók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek magyarországi orvos műszerész szakműhelyben. Valamennyi ollóhoz egész évben biztosítjuk a szervizszolgáltatást. (Egyes típusokat szénacél kivitelben is biztosítjuk. A szénacél ollón nem alkalmasak professzionális felhasználásra, hiszen a fertőtlenítőszerek az olló korrodálását okozzák, így nem fertőtleníthetőek!)

ÚJ! Gimap ollók a kínálatunkban: rozsdamentes, inox (acél) professzionális körömollók és bőrollók. Rozsdamentes acélból készült, 54-56 Rockwell keménységre edzett termékek egyenesen Olaszországból. Matt kivitelezés!

Rozsdamentes ollók tisztítása: minden vendég előtt fertőtlenítsük (!!!) az eszközt Baridez eszközfertőtlenítő segítségével. Várjuk ki a hatóidőt, majd száraz törlőkendővel töröljük át az ollót!

Rendezés: