Termékek Menü

MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ ZSELÉK

A Classic Nails által forgalmazott műköröm építő zselék valamennyi műkörmös igényét kielégítik. Jellemzően középsűrű állagúak, professzionális minőségűek. A Classic Nails műköröm zselék színtelen-clear, rózsaszín-pink, kék-blue, fehér-francia, körömágyhosszabbító-cover típusúak, vagy színes díszítő zselék. Itt találhatjuk a Premium termékcsaládot is hasonló műkörömzselé típusokkal. A Classic építőzselékre az jellemző, hogy UV fény hatására a polimerizáció (kötési folyamat) rendkívül gyorsan és mélyre hatóan zajlik, azaz kivételesen erős tapadást és minimális kohéziós (fixálandó réteget) eredményez. Ennek a folyamatnak a velejárója egy pillanatnyi melegítő érzet a körömlemezen. Ez egyes vendégeknél észrevehetetlen, azonban vékony körömlemezű vendég esetében javasoljuk, hogy az első réteget vékonyan vigyétek fel és szórt fényben köttessétek. Az új fejlesztésű Classic Nails Premium zselécsalád anyagösszetétele lehetővé teszi, hogy egészen érzékeny körömágyú, vékony körömlemezzel rendelkező vendégeitek igényeit is tökéletesen ki tudjátok elégíteni (hiszen itt nem jelentkezik melegítő érzet). Sláger termék a Classic Nails fixálás mentes fényzseléje!

A Classic Nails tégelyekről:

Ízléses, nőies, ugyanakkor biztonságos és praktikus csomagolás.

A Classic Nails tégelyek tökéletes tárolási és szállítási lehetőséget biztosítanak a Classic Nails zselék számára. Nagy körültekintéssel biztosítjuk azt, hogy a tégelyekbe a pontos anyagmennyiség kerüljön.

Fontos információ, hogy tégelyeink nincsenek színültig töltve, ugyanis a szükségesnél nagyobb tégelyeket használunk. Ennek előnye, hogy elkerülhető a tégelyek tetejére illetve a zárókupakba felfutó zseléből keletkező veszteség. Így tehát:

  1. Az 5 g-os Classic Nails zselék 15 gramm befogadására alkalmas tégelyekbe kerülnek.
  2. A 14 és 15 g-os Classic Nails zselék 50 gramm befogadására alkalmas tégelyekbe kerülnek, melyekben szűkítőt helyezünk el.
  3. A 28 és 30 g-os zseléink 50 gramm befogadására alkalmas tégelyekbe kerülnek.
  4. Végül pedig a 70 g-os zseléink 100 gramm befogadására alkalmas tégelyekbe kerülnek.

Ellenőrzéshez:  a tégelyeket súlya KUPAK NÉLKÜL (és anyag nélkül) a következőképpen alakulnak:

15 grammos tégely, melybe 5 gramm zselét töltünk: 12,7 gramm
50 grammos tégely, melybe 28, illetve 30 g zselét töltünk: 28,7 gramm
50 grammos tégely szűkítővel, amelybe 14 , vagy 15 g zselét töltünk: 27,7 gramm

100 grammos tégely, melybe 70 gramm zselét töltünk: 44.7 gramm