Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Babyboomer zselék

A babyboomer körmök virágkorukat élik, hiszen új lehetőséget biztosítanak a letisztult, elegáns körmök kedvelőinek. Ezt biztosan imádni fogod, ha már unod a francia designt! Babyboomer körmök készítéséhez szükséged lesz egy opálos fehér, valamint egy rózsaszínes árnyalatú zselére. A tökéletes színátmenet kialakítását a zselék opálos (milky) jellege segíti elő, de reszeléssel alakíthatod ki a végleges, hibátlan színátmenetet.

Fehér babyboomer zselénk egy sűrűbb, opálos fehér építőzselé, melyhez - a már jól ismert- Prémium Pink építőzselénket ajánljuk. Természetesebb hatást szeretnék elérni? Használd hozzá körömágyhosszabbító zseléink egyikét!

Rendezés: