Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: szőlő mintás körömdíszítés

Megérkezett az első kora őszi körömdíszítő step by step Kolter- Miatovics Nádától! Ebben szőlő mintát készít Classic Nails díszítő zselékkel. Lássuk hogyan!

Elkészítési útmutató:

Mindig KATTINTS a képekre a közeli ábráért!

1. Fertőtlenítés, reszelés és előkészítés (Nail Prep, Bonder) után felviszek egy réteg átlátszó építőzselét, amit 2,5- 3 percig köttetek UV lámpában (LED, UV/LED lámpában elegendő 1 perc). Ezt követően fehér színű zselét viszek fel a köröm felületére, majd ezt is köttetem. Később fixálom és mattítom a felületet.

2. Classic Nails D-C02-es fekete díszítő zselével megfestem a szőlő minta körvonalát, alapját, majd UV fényben köttetem. Ehhez 0-ás díszítő ecsetet használtam.

3. Classic Nails D-C18-as kék és D-C07-es pink díszítő zselével kitöltöm a szőlőszemeket. Először csak a kékkel, majd a kék színt rózsaszín díszítő zselével világosítom. (Világosítás: vékony ecset segítségével felviszek egy cseppnyi színt, majd elmosom a másikkal.) Világosítás után köttetem a színeket.

4. A leveleket Classic Nails D-C10-es zöld díszítő zselével árnyékolom, majd ezt a színt is köttetem.

5. A mintát kiemelem D-C07-es pink díszítő zselével, majd UV fény alá helyezem, hogy megkössön. Végül Premium Fényzselével zárom a rétegeket.

6. Végül az új Classic Nails Hard Buildet Clearrel 3D effectet készítek. 3D effect készítéséről bővebben IDE kattintva olvashatsz!

Íme a végeredmény tipen:

Reméljük Te is kedvet kaptál az első őszi körömdíszítés elkészítéséhez! Jó munkát!