Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Sellőporok és hologramos díszítőporok

Hologramos és Sellő poraink kis szemcseméretű, csodálatos csillogású körömdíszítő csillámporok, amelyek speciális felhasználási lehetőséget biztosítanak. Jelenleg nyolc, lélegzetelállító színben kaphatóak. Használhatod őket önmagukban, vagy bármilyen színes alapra helyezve.

Használatukhoz viszont elengedhetetlen a Classic Nails 2in1 NoFix gél lakk Clear, vagy bármilyen más, fixálás mentes (rugalmas) fedőlakk. Találsz köztük univerzálisan felhasználható termékeket, illetve olyanokat is, amelyeket kifejezetten bizonyos színekre ajánlunk. Hologramos, vagy sellőporos körmök? jó helyen jársz! Részletes használati útmutató a termékeknél.

Rendezés: