Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Gél lakk Magic Brill! 6ml

Magic Brill gél lakk sorozat - sötét-, illetve világos alapszínre kenve eltérő csillámló árnyalatokkal kápráztat el. Buli, vagy esti csajos program? Csillogj, ragyogj különleges gél lakkjainkkal!

Elérhető 5 basic árnyalatban, amit az alapozó szín változtatásával variálhatsz! Határ a csillámló ég! smiley

Mi már tudjuk mi lesz a legtrendibb kiegészítőd: a körmöd!

Használati útmutató a kategória oldal alján, görgess lejjebb!

Rendezés:
Magic Brill gél lakkok használata:                                  
  1. Bőrfertőtlenítés, vagy alapos kézmosás után,  bőrfeltoló kaparó (vagy narancs pálca) segítségével tologasd fel körömágybőrödet. Egy finomabb reszelő (100/180-as) segítségével reszeld át egyenletesen a körömlemez teljes felületét, reszeld formára a szabadszéleket is (a köröm végét). A reszelőt ne nyomd rá a körmeidre!
  2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítsd, majd  Nail Prep és  Bonder előkészítő folyadékkal kezeld. A Nail Prep "kifehéredik", míg a Bonder ragacsosra szárad.
  3. A Classic Nails gél lakk Cleart (átlátszó/ színtelen gél lakk) egyenletesen vidd fel a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Egyszerre csak kis mennyiséget kenj fel, hogy ne folyjon el.  UV, vagy LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni (1- 2,5 perc lámpától függően). Classic Nails TIPP: Gyenge természetes körömlemez esetén használj Base gel, Cleart a hagyományos gél lakk alap helyett!
  4. Vidd fel a világos vagy sötét színes gél lakk alapszínt vékony, de határozott lakkozó mozdulatokkal, majd köttesd UV, vagy LED lámpában.
  5. Kend fel második és harmadik rétegben a csillámos Magi Brill színes gél lakkot az egyes rétegek megkötését (kb. 1-2 perc) megvárva, majd köttesd UV, vagy LED lámpában ezeket a réteget is.
  6. A csillámos gél lakk rétegek megkötése után zárd a felületet  Classic Nails gél lakk Clearrel, amelyet szintén UV, vagy LED lámpa fénye alatt kell köttetned. Ezután  zseléfixálóval fixáld (=töröld át a köröm felületét). Classic Nails TIPP: ezt a lépést kiválthatod egy fixálásmentes fedőlakkal, használd a 2in1NoFix gél lakk Cleart!
  7. Bőrápoló olajjal ápold a köröm körüli bőrt. Az így elkészült körömdíszítés tartós és csoda szép lesz.