Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Hópelyhes, ünnepi köröm

Karácsony előtt nagy kedvenc a hópelyhes minta, így Kolter-Miatovics Náda most egy igazán hangulatos, kék alapra készített hópelyhes díszítést. Tekintsd meg hogyan!ű

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. A képen látható módon felviszem a BC-209-es és az A-808-as színes zselé árnyalatokat, majd díszítő tű segítségével összemosom a két színt, majd köttetem azokat.

3. Classic Nails Hard Clearrel (átlátszó építőzselé) zárom a rétegeket, melyek 2,5 percig köttetek UV lámpában, majd fixálom, átreszelem és Fényzselét használok (melyet 3 percig köttetek).

4. Ezt követően Fehér díszítő zselé segítségével elkészítem a hópelyhes mintát a képeken látható módon. Két hópelyhet készítek. A mintát köttethetjük részletenként is, így kisebb a hibázás valószínűsége.

5. Végül egy kis tipragasztó segítségével apró kristályokat ragasztok a hópelyhek közepébe. Ezzel kész is a téli tündérmesénk! Jó alkotást!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés step by step