Nail art: csipke mintás gél lakk

Kolter-Miatovics Náda natúr alapra készített csipke mintás körömdíszítést Classic díszítő zselékkel. Kora őszre tökéletes, de akár esküvőre is ajánljuk. Tarts Velünk, ha van kedved egy elegáns, csipkés körömdíszítés elkészítéséhez!

Csipke mintás gél lakk

Elkészítési útmutató:

Közelebbi mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails Gél lakk Cleart (átlátszó alap- és fedőlakk) viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felfestem az alapot Classic Nails 44- es számú (egyiptomi pasztel) gél lakk árnyalatát használva. (Két rétegben, rétegenként köttetve). Ez után mattítom a felületet.

3. A köröm felét ujjvédő szalaggal ragasztom le.

4. Lacelove nyomdalemezről kiválasztok egy tetszőleges mintát, majd körömnyomdázást végzet (fehér körömlakkal) a köröm azon felületén, amely nincs leragasztva. Nyomdázás után eltávolítom a szalagot.

5. Classic Nails fehér díszítő zselével függőleges vonalat húzok a nyomdázott és a matt felület határvonalára, majd félköröket festek és pontokkal díszítek. Az így elkészült mintát UV fényben köttetem.

6. Classic Nails fekete díszítő zselével vonalat húzok a köröm közepére, a fehér díszítő vonallal párhuzamosan, majd köttetem ezt is.

7. Tipragasztó segítségével kristályokat ragasztok a függőleges díszítő csíkokra.

8. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (átlátszó, fixálás mentes fedőlakk) zárom a rétegeket úgy, hogy a kristályokra nem viszem fel az anyagot.

Reméljük elnyerte tetszésedet az aktuális körömdíszítő ötletünk. Jó alkotást, így már minden bizonnyal könnyedén fog menni a körömdíszítés megvalósítása.