Kéztámaszos porelszívó, fehér 40W

Kéztámaszos porelszívó, fehér 40W

16.900,00 Ft (13.307,09 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 18102000
Nem értékelt

Hordozható, kéztámaszos porelszívó fehér színben. Javasoljuk használatát minden esetben, amikor köröm reszelést, formázást végzünk. Műbőr bevonatú kéztámasztó felülettel, mosható-, cserélhető porzsákkal és szívóerő szabályzóval.

Színe: fehér

Teljesítménye: 40W - kifejezetten nagy teljesítmény, amely szabályozható a készüléken található "rádió gomb" segítségével. Maximális fordulat: 4000/ perc

Méret: a szívófelület méretei: 12 cm átmérőjű (kör alakú), a készülék méretei: 198 mm széles, 308 mm hosszú és 138 mm magas.

Erre a készülékre a - COVID miatti- magas szállítási és beszerzési költségek okán nem tudunk szakmai, vagy viszonteladói kedvezményt biztosítani.

Várható szállítás: 2021. május 12.
Szerezhető hűségpontok: 169

Leírás és Paraméterek

Műkörmös kéztámaszos porelszívó

Köröm, műköröm reszelés, csiszolás közben mindig használjunk porelszívót, a keletkező por elszívására. A porelszívó a profi műkörmös egyik legfontosabb egészségvédelmi eszköze. Használata megóv a finom szálló por okozta betegségektől. Használatával nő a komfortérzet is.

Használata: a porelszívó ventilátor része a műkörömépítő szakember felé nézzen. A vendég keze a porelszívó ventilátornyílása fölé kerüljön. Ne hagyd egész napra bekapcsolva. Fél óra használat után, tarts pár perc szünetet, amíg a porelszívó kihűl. Olyan helyre tedd, ahol nem esik le. A belsejébe ne kerüljön folyadék. Ha már befejezted a műköröm építést, húzd ki a hálózatból. Hagyd kihűlni, és száraz helyen tárold.

Használati útmutató

Hordozható porelszívó

Termékleírás: Classic Nails hordozható keskeny kéztámaszos porelszívó, műbőr bevonattal, mosható-, cserélhető porzsákkal.

Általános információ: Javasoljuk használatát minden esetben, amikor köröm csiszolást, reszelést, formázást végzünk.

Műszaki paraméterek: méret: 12 cm átmérőjű (kör alakú), a készülék méretei: 198 mm széles, 308 mm hosszú és 138 mm magas. Üzemi feszültség: 220-230V, teljesítmény: 40W.

Használata:

  1. A készüléket kikapcsolt állapotban helyezze hálózati feszültség alá.
  2. Kapcsolja be a készüléket, miután bedugta az hálózati aljzatba. Ezt az oldalán található ON/OFF kétállású kapcsolóval tudja megtenni. Fontos, hogy a szívóerő szabályzót is tekerje el! (Ne minimum állásban legyen, mert akkor nem fog beindulnia  készülék.)
  3. A csiszolás, reszelés és formázás befejeztével kapcsolja ki a gépet az oldalán található ON/OFF gomb segítségével.
  4. Amennyiben befejezte a munkavégzést, kikapcsolt állapotban húzza ki a gépet a hálózati aljzatból.

Biztonsági előírások:

- Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
- A készülék ventilátorába idegen tárgy nem kerülhet.
- A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
- Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott, vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
- A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.
- A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!

Tisztítás:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső borítása nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a készülék belsejébe, vagy kapcsolójába.

Tárolás:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek