Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: zselés műköröm Hard zseléből

Náda ezen a héten Hard zseléből készít zselés körmöket. Megismerhetitek a Hard zselé előnyeit, egyúttal pedig egy díszítő zselés mintát is hoztunk Nektek, amely nem csak francia körmökön mutat jól. Tarts Velünk!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Peach (barack színű) építőzselét viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, így kezdő műkörmösök is könnyedén dolgozhatnak vele, valamint a nyári melegben sem folyik el. UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük. Jelen esetben a saját, természetes körömlemezre készítünk zselés műkörmöt.

2. Premium körömágyhosszabbító zselével kialakítom a körömágyi részt. Cover, az az körömágyhosszabító zselé használatával a lenőtt francia köröm is igényes lesz. Zselés ecset segítségével "kitörlöm" a francia vég helyét, majd köttetem a zselét.

3. Classic Francia Fehér zselével precízen kialakítom a francia véget, majd köttetem.

4. Classic Nails Hard Clear (színtelen) építőzselét viszek fel, kialakítom a C ívet, ügyelve arra, hogy ne legyen buborékos. A termék előnye (A Hard Peach zseléhez hasonlóan), hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, így kezdő műkörmösök is könnyedén dolgozhatnak vele, valamint a nyári melegben sem folyik el. UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

5. Fixálom, majd formára reszelem a köröm felületét.

6. Fehér díszítő zselét összekeverek egy kevés színtelen építőzselével, majd megfestem a minta alapját. Ajánlott ecset: 2-es méretű zselés ecset. Köttetem.

7. Fehér díszítő zselével (nem keverem be) elkészítem a minta kontúrozását, majd köttetem. Fényzselével zárom a rétegeket. Kontúrozáshoz ajánlott ecset: 0-ás méretű díszítő ecset, vagy Kolinsky-Rotmarder 2/0-ás díszítő ecset.

8. Műköröm ragasztó segítségével Swarovski kristályt ragasztok a köröm felületére. Megvárom amíg megköt (1-2 perc) és el is érkeztünk a körömdíszítő Ste by step végéhez. Remélem tetszett és kedvet kaptatok a köröm elkészítéséhez! :)