Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Valentin napi körömdíszítés 3.

Hoztunk egy új, pigmentporos Valentin napi köröm ötletet, hogy ne fogyj ki a romantikus díszítő lehetőségekből a szerelem ünnepe közeledtével sem! Mutatunk egy izgalmas, haladó szintű díszítést:

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es kódú, hófehér gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetés után a felülete picit ragacsos marad - ez teljesen normális jelenség gél lakkok és nem fixmentes műköröm alapanyagok esetén-. És szükségünk is lesz erre a ragacsos rétegre!

5. Előveszek egy legyező ecsetet - vagy bármilyen pigment por felvitelre alkalmas ecsetet (akár smink ecsetet)- és felviszek a ragacsos felületre magenta színű pigmentport. Szépen bele fog tapadni, igyekezz egyenletesen eloszlatni. A felesleget igény szerint letörölheted egy finomabb portalanító kefével, vagy tiszta ecsettel.

6. A korábban is használt fehér gél lakkal szív mintákat festek a pigmentporos felületre. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben végrehajtani, hogy minden szív alapjául 3 gél lakk pöttyöt festesz - pontozóval-, majd ezeket kötöd össze díszítő ecset segítségével. Az így elkészült szív mintákat köttetni szükséges.

7. Köttetés után zseléfixálóval (cleanser) áttörlöm az egész felületet. Így a pink pigmentport letörlöm a felületről és csak az előző lépésben felfestett szívecskék szegélyében marad benne. Nagyjából így kell kinéznie a körömdíszítésnek ebben a lépésben:

8. A következő lépésben 3040-es, élénk pink gél lakkal újabb szívecskéket festek az előző lépésekben készített szív minták közepébe. A technikát már átbeszéltük.

9. Köttetem a mintát - lámpától függően-: LED lámpában 30-60 másodpercig, hagyományos UV lámpában kicsit tovább 1,5-2 percig.

10. Végül egy vastagabb réteg rugalmas fényréteggel zárom a körömdíszítést, melyek köttetek. Íme a végeredmény:

Köszönjük, hogy velünk tartottál! Jó munkát kívánunk a körömdíszítés elkészítéséhez! :)

Készítette: Kolter- Miatovics Náda, @Nadanailart