Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Valentin napi körömdíszítés 1.

Egy kis kihagyás után új díszítő sorozattal készült Nektek @Nadanailart, melynek témája a Valentin nap lesz. Nézzük is az első részt!

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es kódú, hófehér gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetés után a felülete picit ragacsos marad - ez teljesen normális jelenség gél lakkok és nem fixmentes műköröm alapanyagok esetén-. És szükségünk is lesz erre a ragacsos rétegre!

5. Egy - tiszta!- nyomdafejre pigmentporokat viszek fel: neon narancsot, pinket és egy intenzív sárgát. Szépen eldolgozom őket egy pufibb (smink) ecset segítségével, hogy szinte észrevehetetlen színátmenet alakuljon ki a különböző színű pigmentporok között. Ha jónak ítélem, akkor egyszerűen "rányomdázom" a színátmenetet a már kiköttetett alapomra:

6. Magyarán egy határozott mozdulattal rányomom a nyomdafejet a gél lakkozott körömre. A kiköttetett, de ragacsos felület tökéletesen fel fogja venni a pigment porokat, az eredmény pedig önmagáért beszél:

7. Előveszek fehér nyomdalakkot és a Celebration nyomdalemezt. A már jól ismert nyomda technikával felveszem a szívecskés mintát és rányomdázom az alapra. (A körömnyomdázás technikájáról ide kattintva találtok rövid leírást, de ennél részletesebben is foglalkoztunk vele több SBS cikkünkben. Ha problémát okoz a technika, vagy kérdésed van, akkor érdemes átnézni a korábbi anyagokat is!)

8. Végül egy rugalmas fényréteggel zárom a körömdíszítést, melyek köttetek. Íme a végeredmény:

Érdemes lesz később is visszanézned hozzánk, mert érkeznek a díszítő sorozat további részei is:

Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art - megtaláljátok Facebook-on és Instagram-oon is!