Termékek Menü

UV lámpa 36W-os design, fekete

Ár:
19.900,00 Ft
11.990,00 Ft (9.440,94 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7.910,00 Ft
Cikkszám: 17100030
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Négy csöves, 4x9W-os, körben tükrös, három oldalról zárt, ventilátoros, időzítővel ellátott (nem szenzoros) Classic Nails design UV lámpa

Színe: fekete

Szerezhető hűségpontok: 0
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-21

Leírás és Paraméterek

A 36W-os, négy csöves Classic Nails design UV lámpa UV fényre kötő zselés és porcelán műköröm alapanyagok, valamint gél lakkok megszilárdítására szolgál.

Célszerű szakaszosan használni, 40-50 percenként 5-10 percre kikapcsolni.

Amennyiben a lámpába helyezett körmön enyhe égető érzést tapasztalunk (a műköröm alapanyag kötése, vagy a körömlemez vékony, gyenge felülete miatt), vegyük ki az lámpából az ujjakat és csak szórt fényben, az UV lámpa előtt köttessük 20-30 mp-ig. Ezután helyezzük vissza az ujjakat az UV lámpába és köttessük közvetlen UV fényben.

Használati útmutató

Üzemmódok:

  1. Időkapcsolós: Az ON/OFF gomb segítségével kapcsolja be a lámpát (készülék hátulján lévő főkapcsoló). Válassza ki a készülék tetején található időzítő gombot. Az időzítő gomb mellett található nyilak segítségével tudjuk változtatni az üzemidőt. Minimális üzemidő: 60 mp, maximális üzemidő 900 mp.
  2. Folyamatos üzem: Az ON/OFF gomb segítségével kapcsolja be a lámpát. Válassza ki a készülék tetején lévő időzítő gombot. A lefelé mutató nyilat nyomja meg egyszer, így 900 másodpercre (15 percre) áll be a lámpa.

Biztonsági előírások:

  1. Ne hozza működésbe a készüléket, ha a zsinórja, csatlakozója sérült, vagy víz érte az UV lámpát.
  2. Ne hagyja bekapcsolva a készüléket. A munkafolyamat végeztével kapcsolja ki!
  3. Idegen tárgyat ne helyezzen a készülékbe!
  4. Tartsa távol a készüléket sugárzó hőtől, nedvességtől és olyan helytől, ahonnan könnyedén leeshet!
  5. Biztosítékot cserélni csak áramtalanított állapotban lehet!

Tárolás:

A készüléket használat után húzzuk ki a hálózati aljzatból, hagyjuk picit hűlni, majd száraz helyen tároljuk!

Az UV lámpát el is csomagolhatjuk, de tárolásnál figyeljünk arra, hogy a készülék vezetékét ne törjük meg!

Tisztítás:

A készüléket húzzuk ki a hálózati aljzatból! Az UV lámpa külső borítását enyhén nedves, nem agresszív hatású tisztítószeres kendővel tisztíthatjuk. Makacs szennyeződések esetén használjuk lakklemosót, tippoldót, vagy fixáló folyadékot. A készülék belső üvegfelületét óvatosan, alig nedves kendővel, kapargatás nélkül tisztítsuk, hogy ne sérüljük a felülete! A készülék belsejébe, kapcsolójába ne kerüljön semmiféle folyadék! A készüléket száraz kendővel is töröljük át. A tisztító folyamat végén 1-2 percig még ne helyezzük feszültség alá az UV lámpát!

Csőcsere:

Húzzuk ki a hálózati aljzatból a készüléket! Ne szereljük szét az UV lámpát! A kézbevezető nyíláson keresztül nyúljunk a lámpa belsejébe és húzzuk ki a kiégett csövet, majd helyezzük be az újat! Amennyiben a készülék csőcsere után nem működik, keresse fel a Classic Nails Kft.-t!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek