Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Ünnepi, transzferfóliás köröm

Már csak párat kell aludni Karácsonyig. Ugye Te is ünnepi díszbe öltözteted körmeidet? Még nem késő! Kolter-Miatovics Náda egy újabb ünnepi hangulatú körömdíszítő ötlettel készült, melyhez transzferfóliát és körömnyomdát használt.

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Felfestem az alapot A-816-as kódú színes zselével, amely egy igazán élénk piros árnyalatú zselé. A zselét két vékony rétegben kenem fel, rétegenként köttetve.

3. Arany színű transzferfóliát összegyűrök és a még ragacsos rétegbe belenyomkodom azt.

4. A rétegeket Classic Nails Hard Clear, átlátszó építőzselével zárom, köttetem, majd fixálom és mattítom a felületét.

5. Celebration-09 nyomdalemezről hópehely mintát kiválasztva nyomdázok a köröm felületére.

6. Premium Fényzselét kenek rá, melyek 3 percig köttetek UV lámpában.

7. Vékony vonalakat festek D-C01-es kódú, fehér díszítő zselével. Nem köttetem a mintát!

8. 305002-es kódú, White Magic sellőport szórok a mintába, majd köttetem.

9. Köttetés után portalanítom a felületet és kész is az ünnepi körömdíszítés!