Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Új körömdíszítő ötlet körömnyomdával, díszítő zselével és Swarovski kristályokkal

Kolter-Miatovics Náda ezúttal egy igazán őszi körömdíszítő ötletett hozott Nektek. Az alapja a csodaszép Autumn Latte színes zselé árnyalatunk, melyre körömnyomdával, díszítő zselével, majd Swarovski kristályokkal és gyöngyökkel készítünk díszítést. Az egyes díszítő technikákat mindig érdemes és izgalmas kombinálni, próbáld ki most Te is! Az idő miatt pedig ne aggódj: a nyomdázás gyorsan megy, a díszítő zselével is rendkívül gyorsan lehet dolgozni - hiszen csak vonalakat fogunk húzni-, a kristályok felhelyezése pedig gyerekjáték. Az eredmény igazán egyedi, zselés köröm!

Elkészítési útmutató:

Nagy méretű mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Premium Cleart (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve közép sűrű, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Vékony rétegben felviszem a Classic Nails A-64-es, Autumn Latte elnevezésű színes zselé árnyalatát. Ezek a színes zselék rendkívül jól fednek, de a tökéletes színhatás érdekében két vékony rétegben használom őket. A színes zselé rétegeket egyenként köttetem UV lámpa fénye alatt, nagyjából 2 percig. A színes zselé rétegeket átlátszó zselével zárom. Fixálom és mattítom a felületét, miután megkötött, így előkészítve a körömnyomdázáshoz.

3. Kiválasztok egy tetszőleges mintát bármely körömnyomda lemezről, majd a megszokott technikával nyomdázok a visszamattított felületre. A nyomdázást barna körömlakkal végeztem, de természetesen választhatsz más színt is!

4. Fehér díszítő zselével felfestem a mintát a képen látható módon, majd kötettem.

5. Fekete díszítő zselével kontúrozom az előző lépésben felfestett mintát, majd UV lámpában szintén köttetem.

6. Átlátszó építő, vagy tipzselébe ezüst pigment port keverek, majd újabb kontúr vonalakat rajzolok a minta köré. Köttetem.

7. Műköröm ragasztó segítségével felhelyezem a Swarovski kristályokat és díszítő gyöngyöket a képen látható módon.

8. Végül Classic Nails Premium Fényzselével, vagy 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a körömdíszítést, mindezt úgy, hogy a kristályokra és gyöngyökre NE kerüljön az anyagból (majd köttetem)!

Jó munkát!