Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Tökéletes színátmenetes körmök és sugar effect díszítés

Aktuális Blog bejegyzésünkből ellesheted a tökéletes színátmenet titkát, illetve sugar effect díszítést is fogunk készíteni. Kolter- Miatovics Náda újabb őszi-téli körömdíszítő Step by steppel készült. Gyors, látványos! Lássuk az elkészítési útmutatót! Jó munkát!

Elkészítési útmutató:

KÖZELEBBI MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felfestem a 110-es és a 120-as kódú Classic Nails gél lakkot egymás alá. Díszítő tű segítségével nyolcasokat formázva összemosom a két színt, így tökéletes átmenetet kapok. Ezt követően köttetem a mintát UV fényben. (Ha szükséges, ismételjük meg ezt a lépést még egyszer.) TIPP: Erősebb színhatás érdekében vigyünk fel semleges alapszínt a minta alá (pl.: körömágyhosszabbítót - 044-es gél lakk).

3. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket. (Melyet köttetek, de nem fixálok.)

4. Fekete Classic Nails díszítő zselével mintát festek a teljes köröm felületére. Nem köttetem!

5. Fekete csillámport szórok a köröm teljes felületére, majd UV lámpában köttetem.

6. Portalanító kefe segítségével eltávolítom a felesleges csillámport. A minta pont annyi csillámport vett fel, amennyire szükség volt, amennyit biztonsággal megtart. Ezzel készen is vagyunk a díszítéssel.

Végeredmény tipen: