Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: színátmenetes zselés köröm, nyomdázott mintával

Legutóbb egy sokszínű, színátmenetes alapra nyomdázott nekünk Kolter- Miatovics Náda, ezúttal azonban egy bájos, rózsaszínes alapra készített nyomdázott körömdíszítést. Az aktuális Step by step képsorozatunkból kiderül, hogyan is készítette el. Érdemes végig olvasnod!

 

Elkészítése:

Kattints a képre!

1. Egymás mellé festek (alapozás után) két, tetszőlegesen választott színes zselé árnyalatot. Mindkét színt tiszta, zselés ecsettel teszem fel. Nem köttetem őket. /Természetesen készíthetem színes gél lakkokból is, akár más színekkel./

Kattints a képre!

2. Zselés ecsettel összemosom a két színt, függőleges vonalat húzásával a két szín határvonalánál. Ezt követően köttetem a mintát.

Kattints a képre!

3. Fixálás után bufferrel mattítom a felületet, így előkészítve a díszítéshez.

 

 

 

Kattints a képre!

4. Moyra 03-as Ornaments nyomdalemezről kiválasztom a tetszőleges mintát, majd a kiválasztott minta egyik felére fehér, másik felére lila lakkot helyezek.

Fontos: ellentétesen mint, ahogy a zselékkel tettem! Tehát oda kerül a sötét nyomdázott minta, ahova a világosabb zselét kentem alapnak.

 

Kattints a képre!

5. Lehúzó segítségével gyorsan áthúzom a lakkokat a nyomdalemez felületén, szükséges többször, hogy ott is létrejöjjön a színátmenet. A színátmenetes mintát felveszem a nyomdafejre.

Kattints a képre!

6. Rányomdázok a matt felületre.

 

7.  Strasszköveket ragasztok a mintára, majd két réteg  Classic Nails magasfényű fedőlakkal zárom a munkát úgy, hogy a strasszkövekre ne kerüljön.

Kattints a képre!