Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Színátmenetes körömdíszítés másként

Az őszi- téli szezonban is nagyon divatosak a színátmenetes körmök. Színátmenetet készíthetünk ecsettel, vagy ombre festőszivaccsal, ilyenkor a színeket tökéletesen összemossuk, ezzel "ombre" hatást elérve. Ezúttal azonban egy olyan színátmenetes körömdíszítést készített Nekünk Kolte-Miatovics Náda, amelyben a felhasznált színek nincsenek összemosva, mégis látványos és trendi összhatás érhető el vele. Emellett rendkívül praktikus: nem kell megvásárolnod egy adott szín 5-6 árnyalatát, mert ebben az esetben színeket fogunk kikeverni! Hogyan lesz egy árnyalatból három másik? Lássuk!

Körömdíszítő ötletünk alapja az A-80-as kódú Classic Nails színes zselé, amely egy bordó árnyalat. Ezt fehér díszítő zselé segítségével fogjuk fokozatosan világosítani. A két színt fokozatosan keverjük össze egy ecset segítségével. A kikevert árnyalatokat tetszés szerint válaszd ki. Nagyjából 3-4 kevert színre lesz szükséged a köröm adottságaitól és az elérni kívánt összhatástól függően. A színátmenetet az A-80-as árnyalattal indítsd, majd fehér színnel zárd! A kettő közé kell elhelyezni a kevert árnyalatokat.

Elkészítési útmutató:

Közelebbi mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelésportalanításNail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails Builder Cleart (átlátszó építőzselé) viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. A körömágy ívét követve felviszem az első színt a köröm felületére. Ez nem más, mint az A-80-as bordó árnyalat. A színt 0-ás díszítő, vagy más, vékony ecset segítségével viszem fel ügyelve a szép ívekre. Ezt követően köttetem a színt. Az ív vastagsága természetesen tetszőleges, függ továbbá attól is, hogy hány árnyalatot szeretnél felvinni.

3. Keverjünk egy kevés fehér díszítő zselét az alapszínhez, így egy új, világosabb árnyalatot kapunk. A fentebb említett technikával vigyük fel ezt az árnyalatot is, az A-80-as szín alá, majd köttessük. Ügyeljünk arra, hogy a színeket fokozatosan világosítsuk, ne legyenek nagy kontrasztok!

4. A következő lépéshez még világosabb árnyalatra lesz szükségünk, így keverjünk egy kis fehér díszítő zselét ahhoz az árnyalathoz, melyet az előző lépésben használtunk! (TIPP: alapszínből is keverhetsz új árnyalatot, de az említett módszerrel sokkal egyszerűbb.)

5. Keverjünk ki még egy, világosabb árnyalatot! Ezúttal használhatunk kicsit több fehér színt, hiszen a színátmenet végét fehér színnel fogjuk zárni.

6. Végül vigyünk fel fehér színt az üres részre és köttessük azt UV fényben!

7. Végül vigyünk fel egy réteg Classic Nails Builder Cleart (átlátszó építőzselé) és köttessük. Fixáljuk miután megkötött, majd reszeljük egyenletesre a felületét. Utolsó lépésként vigyünk fel egy réteg Premium Fényzselét!