Classic Nails szakmai kedvezmény program 2022

Munkavégzés minőségi, európai alapanyagokkal,
mindez a költségek alacsonyan tartása mellett? Lehetséges!

Webáruházunk 20% kedvezményt biztosít minden szakmabeli részére!

Regisztrálj még ma és szerezd be műkörmös alapanyagaidat és eszközeidet kedvezményes áron!

Classic Nails műköröm alapanyagok, gél lakkok, körömdíszítők, egyéb műkörmös eszközök, manikűr és pedikűr szerszámok webáruháza. Nálunk mindent megtalálsz, ami kéz- és lábápolással kapcsolatos. Regisztrálj programunkra és vásárolj 20% kedvezménnyel!

Ránk számíthatsz, mi megbecsüljük szakértelmedet!

  20% ENGEDMÉNY minden Classic Nails termék árából
CSAK szakmabelieknek!

Classic Nails szakmai kedvezmény igénybevételének feltételei:

- műköröm építő- kézápoló, vagy pedikűrös végzettség, az azt igazoló bizonyítványszámodat regisztrációkor megadod (tanulói jogviszony sajnos nem elegendő!),

- webáruházon keresztül történő rendelés leadás az alábbi szállítási módok egyikét választva: GLS házhozszállítás, GLS Pont, MPL Postán maradó, Posta pont, Posta csomagautomata, személyes átvétel üzletünkben; VAGY üzletünkben történő személyes vásárlás,

- hírlevél fogadás a Classic Nailstől* (átlagosan legfeljebb hetente egyszer),

- megrendelt küldemények átvétele (kivétel: szabályos elállás).

*A Classic Nails Hírlevélről való leiratkozással, a hírlevél SPAM-nek jelölésével, vagy a megrendelt csomag át nem vételével (kivéve: szabályos elállás) a Classic Nails szakmai kedvezményprogram tagságod automatikusan megszűnik.

Figyelem: a szakmai kedvezmény a Classic Nails Körömfutárnál NEM vehető igénybe!

A szakmai kedvezmény az alábbiakra NEM érvényesíthető:

  • szettekre (gél lakk szett, zselés készlet, színválogatás, paraffin-, gyanta-, japán manikűr- szett stb.)
  • gépekre és bútorokra (UV/LED lámpák,  dupla lámpás szett, csiszológép, munkaszék, lámpa stb.) - bizonyos, NEM akciós termékekre szoktunk 10% kedvezményt biztosítani, de ezt nem tudjuk minden esetben garantálni!
  • műkörmös táskákra (a magas szállítási költség miatt nem tudunk kedvezményt adni)
  • kiemelt akciókra (akciós termékekre, leárazott termékekre, vagy készletekre)
  • képviselt márkákra (Szilágyi, Moyra, Gimap, Uniclean stb.)

Viszont jó hír: a kedvezmény MINDEN Classic Nails gél lakkra, zselére, porcelánra, körömdíszítőre, egyéb kiegészítőre igénybe vehető nem csak ONLINE, hanem üzletünkben történő SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS ESETÉN is! (Utóbbi esetben kérlek, jelezd a kollégáknak, hogy rendelkezel szakmai kedvezménnyel!) :)

Megfelelnek a fenti feltételek? Jelentkezz MOST:

Classic Nails szakmai kedvezmény igénybevételének feltételei:- műköröm építő- kézápoló, vagy pedikűrös végzettség, az azt igazoló bizonyítványszámodat regisztrációkor megadod,- webáruházon keresztül történő rendelés leadás az alábbi szállítási módok egyikét választva: GLS házhozszállítás, GLS Pont, MPL Postán maradó, Posta pont, Posta csomagautomata, személyes átvétel üzletünkben; VAGY üzletünkben történő személyes vásárlás,- hírlevél fogadás a Classic Nailstől* (átlagosan legfeljebb hetente egyszer),\\n- megrendelt küldemények átvétele (kivétel: szabályos elállás).*A Classic Nails Hírlevélről való leiratkozással, a hírlevél SPAM-nek jelölésével, vagy a megrendelt csomag át nem vételével (kivéve: szabályos elállás) a Classic Nails szakmai kedvezményprogram tagságod automatikusan megszűnik. Figyelem: a szakmai kedvezmény a Classic Nails Körömfutárnál NEM vehető igénybe, valamint szettekre, kiemelt akciókra és képviselt márkákra NEM érvényes!

Vissza a webáruházba: