Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Sugar effect egyszerűen, érthetően

Kolter-Miatovics Náda sugar effect körömdíszítést készített. Látványos, de annál egyszerűbb elkészítése. Mindössze egy Classic Nails díszítő zselé, valamint finom szemű csillámpor szükséges hozzá. Tarts Velünk!

Elkészítési útmutató:

Közelebbi mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelésportalanításNail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails Gél lakk Cleart (átlátszó alap- és fedőlakk) viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Erre két réteg fekete gél lakkot viszek fel, a rétegeket egyenként lámpázva.

3. Classic Nails 2in1 Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, majd ezt az anyagot is UV fényben köttetem 2 percig.

4. Classic Nails DC-01-es kódú, fehér díszítőzselével megfestek egy tetszőleges mintát. Én most egy olyan mintát választottam, amely szinte teljesen elfedi az alapot, ezzel is látványosabbá tettem a körömdíszítést. Télre így kifejezetten ajánlom, hiszen hófedte táj hatását kelti. A megfestett alapot NEM köttetem még!

5. Classic Nails 2201-es kódú fehér, hologramos csillámport szórok az egész köröm felületére, majd UV fényben köttetem. Sok a csillám? Semmi pánik, miután megkötött a zseléréteg eltávolítjuk a felesleget. A zselé csak annyi csillámport fog felvenni, amennyit tud (tehát pont a megfelelő mennyiséget).

6. Portalanító kefével eltávolítom a felesleges csillámport a köröm felületéről.

A végeredmény tipen: