Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: homokos strand a körmeiden

Sziasztok! Sokan kértétek, hogy mutassunk több, nyári témájú lépésről- lépésre körömdíszítő ötletet. Most egy nagy kedvenccel, a homok hatású felületek bemutatásával fogunk foglalkozni. Varázsolj homokos tengerpartot a vendégeid körmeire. Egyszerűbb, mint gondolnád! Mutatjuk! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda, Nada Nail art

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy szuper, világos kék árnyalatú gél lakkot fogunk használni. Két rétegben, rétegenként köttetve.

3. Mattítjuk a köröm felületét.

4. Felviszem a 044-es, hús színű (cover) árnyalatot, melyet még NEM köttetek.

5. Színtelen porcelánport szórok az előző lépésben felvitt szín egész felületére. (A felesleget lefújom a köröm felületéről, de még véletlenül sem érek hozzá portalanító kefével, hiszen nem köttettem a mintát!)

6. Egy narancspálca, vagy díszítő tű segítségével belerajzolom az alábbi mintát a porcelánnal beszórt gél lakkba. Pontosan úgy, mintha csak homokba rajzolnám a mintát. Köttetem az elkészült apró lábnyomokat, majd portalanítom a felületet.

7. A még élethűbb hatásért apró hullámokat készítek a két felület találkozásához, mintha a tengervíz épp ott érné a homokos partot. Ezt úgy készítem el, hogy a fehér díszítőzselémbe színtelen porcelánport keverek, majd az így elkészült sűrű zselét a körömre helyezem és habzó hullám formákat alakítok ki belőle az ecsetem és narancspálca segítségével. Itt ne törekedj tökéletességre. Ne felejtsd köttetni! Ez volt az utolsó lépésünk, kész is a minta! :)