Egyszerű, látványos és szuper gyors virág minta

Látványos virág minta egyszerűen és szuper gyorsan gél lakkokból? Lehetséges! Három lépés lesz, erre érdemes benevezned! ;) Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

 

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszek egy réteg pasztell sárga gél lakkot a 3108-as színt, két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetem.

5. Kiteszek egymás mellé két gél lakk színt: a OS068-as neon pinket és a 3016-os pasztell rózsaszínt. A két színt picit összehúzom, de NEM keverem össze őket teljesen, hogy homogén színt kapjak! Az így kialakult márványos színkeverékből felveszek a 000-ás díszítő ecsetemre egy cseppet.

6. Három- három szirmot festek a köröm felületén az egyik felső és alsó "sarokban". Alaposan kiköttetem a szirmokat.

7. 2in1 NoFix gél lakkal zárom a rétegeket, köttetem.

8. Fehér díszítő zselével finoman kontúrozom a mintámat. Nagyon finom, vékony vonalakkal dolgozom, amelyeket vékony díszítő ecsettel készítek el. Köttetem, fixmentesre fog kötni.

9. Glue gél segítségével strasszkövet (050 SS5) ragasztok a szirmok tövébe. Ezt is kell köttetni és ez a termék is fixmentesre köt.

Ezzel késznek ítélem a mintát. Köszönjük, hogy ismét Velünk tartottál! :)