Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: sellő poros gél lakk

Üdvözlünk újra! Kolter-Miatovics Náda sellő poros gél lakk Step by step-pel készült ezen a héten. Tavaszi, pasztell színű alap, karakteres díszítés. Lássuk hogyan készítette!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felviszem a Classic Nails 056-os kódú, porcelán rózsaszín gél lakkját két vékony rétegben (rétegenként köttetve).

3. Használj Classic Nails 2in1 Gél lakk Cleart (fixálás mentes, átlátszó fedőlakk) egy vékony rétegben, majd UV fényben köttesd 20-25 másodpercig! Ekkor a felülete még épp annyira marad "ragacsos", hogy a sellőpor beletapad.

4. Ombre szivacs segítségével vegyél fel egy keveset a Perfect Pink elnevezésű sellő porból, majd "masszírozd" bele a köröm felületébe először tapogató, majd simító mozdulatokkal! (Ha élénkebb színhatásra vágysz, ezt ismételd meg még egyszer!) Portalanító kefével távolítsd el a felesleges anyagot!

TIPP: a sellő porokat használhatod egyszerűen, átlátszó gél lakkba, vagy zselébe szórva is!

5. Classic Nails 2in1 Gél lakk Clearrel zárd a rétegeket. Ezúttal köttesd ki tejesen!

6. Fekete díszítő zselével keretet és nonfiguratív mintát készítünk a köröm felületére. Jó munkát! :)