Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: retro hatású körmök neon színű zselékkel

Kolter-Miatovics Náda retro hatású, neon színeket kombináló körömdíszítő ötlettel készült Nektek. Nehezen is titkolhatnánk: mi már nagyon várjuk a nyarat!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Clear (színtelen) építőzselét viszek fel. UV lámpában 2,5- 3 percig köttetem.

2. Felfestem az A-55-ös kódú csillámos, Summer corall és A-22-es kódú Alma zöld színes zseléket a köröm felületére az ábrán látható módon. Érdemes a színeket egyenként köttetni!

TIPP: a színeket felviheted közvetlenül az átlátszó rétegre is, hiszen remekül fednek, de ha élénkebb színhatásra vágysz, akkor használj fehér alapot, majd arra vidd fel a színeket!

3. Újabb neon szín kerül elő a repertoárból, ezúttal az A-11-es kódú Mandarin színes zselé árnyalattal egészül ki a retro körömdíszítés. A képen látható módon felviszem ezt a színt is, majd köttetem.

4. A fennmaradó területeket az A-12-es kódú Neon sárga színes zselével töltöm ki. Ezt is köttetem.

5. Újabb réteg Classic Clear (színtelen) építőzselét viszek fel. UV lámpában 2,5- 3 percig köttetem, fixálom, majd egyenletesen megreszelem a felületét.

6. Fényzselével adom vissza a köröm fényét.

7. Fekete (DC-02) és fehér (DC-01) díszítő zselével határozott vonalakat húzok az egyes színek közé, ezzel is karakteresebbé varázsolva a mintámat. Köttetem a díszítő mintákat is, majd kész a retro hatású neon színű mintám. (A díszítő zseléket nem kell fixálni, fixálás mentesre kötnek.)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés step by step