Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Pulcsi mintás körmök

Idén ősszel- télen is nagy divat a pulcsi mintás köröm. Elkészítése pedig egyszerűbb, mint gondolnád! Kolter-Miatovics Náda most segítségünkre lesz a tökéletes, pulcsi mintás köröm megalkotásában, melyhez mindössze egy tetszőleges színű Classic Nails díszítő zselére és átlátszó műköröm építő porcelánporra lesz szükséged. Tarts Velünk!

 

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felfenem a Classic Nails 21-es kódú, hófehér gél lakkját két vékony rétegben (rétegenként köttetve).

3. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, majd 2 percig köttetem.

4. Classic Nails fehér díszítő zselé és egy vékony ecset segítségével elkezdem megrajzolni a kötött pulóver mintát a képen látható módon. Nem köttetem!

5. Átlátszó műköröm építő porcelánport szórok a megfestett mintára, majd köttetem azt. Ezután portalanító kefével eltávolítom a felesleges porcelánport.

TIPP: érdemes a mintát részletenként elkészíteni, így az esetleges hibákat még korrigálni tudjuk!

6. Elkészítem a minta további részét is, majd a fent említett technikát alkalmazom újra. Kész is a bájos, pulóver mintás köröm, miután eltávolítottam a felesleges porcelánport.

Természetesen más színnel is készíthetek pulcsi mintás körömdíszítést, erre egy példa az alábbi, rózsaszín változat. A rózsaszín díszítő zselé kódja DC-07.