Piros-fekete pigment poros körömdíszítés

Valami vagányabbra vágysz? Tetszenek a sötét színek, nagy kontrasztok, vad díszítések? Akkor ez a Neked való köröm ötlet! Kolter-Miatovics Náda piros-fekete pigment porokkal készítette el a körömdíszítés alapját, majd "füst" hatással tettel fel az i-re a pontot! Nézzük hogyan!

Elkészítési útmutató:

Közelebbi mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelésportalanításNail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails Gél lakk Cleart (átlátszó alap- és fedőlakk) viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Fehér gél lakkot viszek fel két rétegben (a rétegeket egyenként lámpázva), majd UV fényben köttetem. Ezzel kész is van az alap.

3. Az enyhén ragacsos felületre legyező ecset segítségével felviszem a piros, majd a fekete pigment porokat. Legyező ecsettel tökéletes átmenetet tudok kialakítani a különböző színű pigment porok között.

4. Vékony rétegben Classic Nails Builder Cleart (átlátszó építőzselé) viszek fel a köröm egész felületére vékony rétegben, majd köttetem.

5. Classic Nails Builder Cleart (átlátszó építőzselé) és fehér díszítőzselét összekeverek, majd felviszem a köröm felületére (az ábrán feltüntetett módon).

6. Classic Nails Builder Cleart (átlátszó építőzselé) csepegtetek bele díszítő tű segítségével, majd köttetem a mintát.

7. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (átlátszó, fixálás mentes gél lakk) zárom a rétegeket.

A végeredmény tipen: