Nail art: pigmentporos- nyomdázott körömdíszítés

Aktuális Step by step körömdíszítő képsorozatunkban bemutatjuk, hogy milyen kiváló eredmény érhető el a Classic Nails pigmentporok használatával. Kolter- Miatovics Náda nyomdázott mintával dobta fel a csodálatos pigmentporos alapot. Lássuk, hogyan készítette el!

Elkészítési útmutató:

Nagy méretű mintákért kattintsd a képekre!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder használata) és alapozás (színtelen építőzselé) után, megfestem az alapot fehér színű zselével, vagy gél lakkak, majd köttetem UV fényben.

2. Legyező ecset segítségével 6-os számú, sötét rózsaszín pigment port viszek fel a köröm egyik felére. (Könnyedén bele fog tapadni, mivel ragacsosra kötnek a színes zselék és gél lakkok is. Itt megjegyezném, hogy ne válassz fixálásmentesre kötő termékeket ilyen díszítéshez!)

3. Ugyanezzel a technikával felviszem a 4-es számú, bronz színű pigment port a köröm másik felére. Ehhez célszerű egy másik, tiszta ecsetet használni.

4. Egy réteg Classic Nails Builder Cleart - vagy színtelen fedőlakkot- húzok a köröm felületére, majd köttetem, végül fixálom és mattítom a felületet.

5. Moyra Vintage - 05 nyomdalemezről kiválasztom az írott mintát és barna lakkal nyomdázok a köröm felületére.

6. Moyra Florality - 01 nyomdalemezről egy tetszőleges rózsás mintát választok, majd fehér színnel nyomdázok.

7. Classic Nails rugalmas fényzselével zárom a rétegeket, majd köttetem. Ezután D-C01-es kódú, fehér díszítőzselével pöttyöket készítek, majd köttetem a mintát.

Végeredmény margarétán: