Paraffin gép

Paraffin gép

17.000 Ft (13.386 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 21100017
Nem értékelt

Temperáló hőfokszabályzóval ellátott (két fokozat) paraffin melegítő gép, amely kéz- és lábápolásra egyaránt alkalmas.

Figyelem: a készülék maximum 38-as méretű láb befogadására alkalmas! Egyszerre egy láb fér el kényelmesen a paraffin gépben!

A kép illusztráció. A termék külső kialakítása, színe, alakja különbözhet a fő funkciók változása nélkül.

Várható szállítás: 2022. augusztus 16.
Szerezhető hűségpontok: 171

Válassz mellé egyéb műköröm kiegészítő terméket!

Leírás és Paraméterek

A paraffin pakolás ápolja, puhítja a bőrt a kézen és lábon egyaránt. A készülék használható professzionális manikűr és műköröm építés után, ill. pedikűrözés előtt. A gép paraffin felmelegítésére, valamint a paraffin 30-50°C fok közötti hőmérsékleten tartására alkalmas hőfokszabályzóval ellátott készülék. Az eljárás nem alkalmazható sérült, sebes vagy gyulladt bőrfelületnél, valamint érrendszeri megbetegedéseknél, illetve paraffin érzékenység esetén!

Műszaki adatok:

Méret: 33x24x18 cm, üzemi feszültség: 220V, teljesítmény: 300W.

Paraffin gép használatára vonatkozó fontos információk: a paraffin tökéletes felolvasztásához magas hőfokra van szükség, így melegítéshez használjuk a kétállású hőszabályzón található magas fokozatot. Amint a paraffin tökéletesen felolvadt, állítsuk a hőszabályzó kapcsolót alacsony fokozatra, várjuk meg, amíg kellemes meleg - és nem forró- a paraffin, majd ezt követően vegyük csak használatba a készüléket. Figyelem: a magas hőfokon felmelegített paraffinba NE helyezzük bele kezeinket- vagy lábainkat, anélkül, hogy azt picit visszahűtöttük volt a fentebb említett technikával! Használat előtt mindig végezzünk hőmérséklet ellenőrzést!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.