Új! Őszi gél lakk ajánló 2020

Megérkeztek új, szezonális gél lakk színeink és már fel is kerültek a webshopba. Most pedig bemutatkoznak egyesével, tarts Velünk! :) Ezen kívül készítettünk egy új kategória oldalt, amely alá besoroltunk MINDEN ŐSZIES árnyalatot, hogy Te gyorsan, egyszerűen, egy helyről tudsz összeválogatni az őszi szezon kedvenc termékeit!

Új, őszi gél lakkok a webshopban - ajánló!

One Step gél lakk kollekciónk 4 új taggal bővült:

Mielőtt bemutatjuk őket, célszerű tisztázni, hogy a One Step gél lakkok is használhatóak HAGYOMÁNYOS módon, mint a három lépéses gél lakkok. Így, ha amiatt bizonytalankodsz, hogy beilleszthetőek-e a már jól megszokott rutinodba, akkor semmi okod aggodalomra! Ezek a lakkok picit jobban pigmentáltabb, sűrűbb termékek, amelyek - erős természetes körömlemez esetén- alaplakk nélkül is használhatóak, viszont fedőlakk használatát mindenképpen javasoljuk. A tartós gél lakkozás érdekében itt is elengedhetetlen a megfelelő előkészítés: az egy lépéses lakkokat sem kenheted "csak úgy, durr bele" a körmeidre. Előkészített és alaplakkal lekent természetes körmökön is jól működnek, így bátran használd őket hagyományos, színtele gél lakk alap, vagy Base gel fölött.

One Step 336, Hunter

Kellemes, meleg tónusú, világos barna árnyalat kiváló fedőképességgel, amely igazán természetes hatást kelt körmeidet. Komolyabb, kifinomultabb barnás szín, amely nem hiányozhat a repertoárodból!

One Step 337, Harvest time

Visszafogott, hideg szürkés- nudeos árnyalat. Igazi "újraveszem" szín, amely szezonális kedvenceddé válhat. Ajánld bátran feltűnő színekkel kevésbé kísérletező vendégeidnek!

One step 338, Pumpkin spice

Valódi terrakotta, őszi avar színt idéző gél lakk árnyalat, amely tökfaragás, vagy forrócsokizás közben is szezonális dísze lehet a körmeidnek. Ugye Neked is megjött a kedved hozzá?

One step 339, Indian summer

Egy finom, meleg, picit rózsás beütésű nude szín az indián nyár szerelmeseinek! Nagyon kellemes tud lenni, mikor ősszel visszaköszönnek a melegebb, nyári napok: ezt az életérzést nyújtja az említett gél lakk is!

Hoztunk 4 új, hagyományos (3 lépéses) gél lakkot is:

Kedvenc gél lakk formulátokból is érkezett 4 új, őszies árnyalat. Használatuk a hagyományos módon történik, nincs semmi extra tudnivaló. Pigmentáltságuk kiváló, állaguk krémes, a színek pedig autentikus, őszi, vibráló árnyalatok! Mutatjuk:

3027, Silk

Mert természetes, nude árnyalatokból sosem elég! Biztonsági játéknak tűnhet, de mégis ezeket a színeket kedvelitek a legjobban. Ennek fényében ezt biztosan imádni fogjátok, minden bőrtípushoz passzol!

3085, Hello autumn

Köszönj rá az őszre egy klasszikus, közép barna, karamell árnyalattal! "Must have" darab!

3089, Rainy day

Ha ősz, akkor eső: ez pedig egy hiánypótló, szürkébe hajló, mély "Navy" kék árnyalat, amely a borongós napokon is körmeid legjobb barátja lehet!

3094, Military

Klasszis "katona zöld", avagy terepszínű ruhákat idéző khaki gél lakk. Vedd fel a harcot az őszi depresszióval és éld ki kreativitásodat körmeiden!

Éssss, a legjobb, hogy most MINDEN ŐSZI GÉL LAKKOT megtalálsz egy helyen! Nem kell bogarásznod az egyes kategóriák között, hanem az új színek mellett a korábbi kollekciók, őszies darabjait is megtalálod egyazon kategórián belül:

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek