Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: őszi faleveles körömdíszítő ötlet

Ha ősz, akkor falevelek! Jelenítsd meg a jellegzetes őszi mintákat körmeiden is. Ehhez biztosítunk most egy körömdíszítő ötletet, amelyet lépésről- lépésre fogunk végignézni és elkészíteni. Tarts Velünk! :) Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es, hófehér gél lakkunkat, két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetem.

Classic Nail TIPP: nyilván mindenki tökéletes fedést szeretne, de ez fehér gél lakkal, illetve pasztell színekkel nehezebb lehet. Az első réteg mindig legyen nagyon vékony - még akkor is, ha láthatóan nem tökéletes a fedés-, majd a második lehet "izmosabb" réteg. Ezt helyettesítheted 3 szuper vékony réteggel, vagy azzal, hogy nem ragacsos, hanem matt felületre kened a nehezebben fedő színeket. Ilyenkor kevésbé "csúszik el" a szín, szebb lesz a fedése és könnyebb is vele dolgozni.

5. Kiválasztok egy barnás gél lakk színt, amellyel 1-1 "pacát festek" azokra a területekre, ahova később majd leveleket szeretnék festeni. Ehhez a 3085-ös , Hello autumn gél lakkot ajánlom, de használhatsz bármilyen, Neked tetsző közép- vagy világos barna árnyalatot. A lényeg, hogy en legyen túl sötét, mivel még festünk majd rá. Köttesd!

6. Összegyűrök egy arany színű transzferfólia darabot, amelyet a ragacsos felületbe nyomkodok párszor. Tetszés szerint, absztrakt mintát kialakítva. (Ragacsos felületbe szépen bele fog tapadni ragasztó nélkül is.)

7. Egy élénkebb narancssárga gél lakkal megfestem a levelek alapját a képen látható módon, majd köttetem a mintát. Ehhez a 3033-as, Salsa gél lakk árnyalatot ajánlom, amely egy élénk, közép- narancs szín. A leveleket 000-ás díszítő ecsettel készítettem el.

8. Piros gél lakkal árnyékolom a faleveleket az alábbiak szerint: az árnyékolást tetszés szerint végzem, szintén díszítő ecsettel. Köttetem így is a mintát!

9. Fekete Spider géllel "kontúrozom" a mintát. (A termék pontos használati útmutatójáért kattints a nevére!) Ha Spider géllel nem dolgozol magabiztosan, akkor kontúrozhatsz egyszerű, fekete díszítő zselével is, csak akkor pontosabb vonalakat fogsz kapni az absztrakt, "gyerekrajz" szerű vonalak helyett.

10. Végül Matt Touch fedőlakkal zárom a mintát és el is készült az őszi, festményre hajazó körömdíszítésem! Próbáld Te is megalkotni, ha tetszett ez a minta! :)