Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Online gél lakk vásárlás - hogyan rendelj

Az internetes vásárlásnak számos előnye van, de van egy- két szempont, amit érdemes figyelembe venned, amikor online vásárolsz gél lakkokat, vagy műköröm alapanyagokat. Ma ezeket fogjuk átnézni, tarts Velünk!

Mi fontos online gél lakk rendelésnél?

 • a termék állaga
 • a termék kiszerelése
 • a termék ÁRA
 • a termék színe

Mit várunk el egy gél lakktól?

 • legyen megfelelő állaga: ne legyen túl sűrű, de híg sem
 • legyen jól pigmentált - ha színről beszélünk, rendelkezzen kiváló fedőképességgel
 • az ára illeszkedjen a termék kiszereléséhez (és minőségéhez)
 • lehetőleg legyen oldható

Rendeléskor az első fontos szabály, hogy mindig olvasd el a termékleírásokat! Ne csak képek, színek és árak alapján vásárolj, hanem fusd át a termékhez kapcsolódó leírásokat is. Miért fontos ez? Abból derül ki a termék típusa, állaga, használata, a színre, vagy a termék jellegére vonatkozó hasznos információk.

Tipikus példa: megrendeled a 164-es, vagy 170-es gél lakkot kép alapján - finom, csalogató rózsaszín árnyalat-ok, majd használatkor szembesült vele, hogy nincs jó fedőképességük. Holott a termék leírásban fel volt tüntetve, hogy ezek francia rózsaszín gél lakkok, tehát nincs tökéletes fedésük, francia lakkozáshoz ajánlottak, vagy önmagukban színként is használhatóak, DE abban az esetben nem fednek tökéletesen.

Ha a leírásokat átolvastad, akkor már tisztában vagy a termék alapvető tulajdonságaival: állag, termék típusa, használata stb. Természetesen nem mindig szentírás, amit a neten olvasol, de erre is van megoldás: ha ismeretlen webáruházból rendelsz olyan terméket, amit még nem ismersz, akkor érdemes az alábbi lépéseket elvégezned:

 1. Nézz utána a webshopnak, csekkold az interneten elérhető véleményeket. Ha ezek el vannak rejtve, vagy gyanúsan kevés van, akkor légy óvatos! Ha a vélemények jellemzően negatívak, akkor inkább tartózkodj a vásárlástól!
 2. Nézd meg az ÁSZF-et, akkor is, ha a vélemények jók. Vitás esetben az ÁSZF tartalma mérvadó, így egy összetákolt dokumentum nem szerencsés.
 3. Első rendelésed alkalmával ne rendeld be az egész színpalettát, csinálj "próba rendelést" kevesebb, kis kiszerelésű termékkel. Így tudod ellenőrizni a minőséget és a cég megbízhatóságát.

Ha a fentieken végigmentél, megjött a csomag és elégedett voltál a vásárlással, akkor előbb- utóbb a termékpaletta bővítése mellett dönthetsz. Ennek a legnehezebb része a gél lakk szín rendelés. Ez főleg akkor okoz fejtörést, ha már van egy nagyobb kínálatod és értelemszerűen próbálod kerülni, hogy ugyan olyan, vagy nagyon hasonló színeket rendelj, hiszen az a cél, hogy a meglévő kínálatodat bővítsd. Fontos infó ezzel kapcsolatban, hogy a MONITORON MEGJELENŐ SZÍNEK ELTÉRHETNEK A VALÓSÁGTÓL! Ennek az az oka, hogy minden eszközön mások a monitor/ kijelző beállítások, így más- más eszközökön eltérő színeket láthatsz, mint az adott termék kézbevételekor. Mi - más cégekkel egyetemben- figyelünk arra, hogy a termék képek élethűek legyenek, jól visszaadják a színeket. Pont emiatt színhelyes monitoron állítják be kollégáink az egyes termékek grafikai anyagait. Azonban attól, hogy színhelyes monitoron jól jelenik meg egy színárnyalat, még nem biztos, hogy a telefonod kijelzője is tökéletesen vissza fogja adni azt. Emiatt hasznos tipp, hogy nézd meg a kiválasztott termék színét több eszköz, eltérő monitorján is! A gél lakk színeink többségéről van fent kép vagy a webshopban a további képeknél (körömre kikenve), vagy pedig a különböző social media oldalainkon is (Instagramon rögzített storykban, illetve Facebook-on külön mappába szedve) margarétára kifestve, természetes fényben fotózva. Ezeket is hasznos átnézni vásárlás előtt.

Mi van, ha a megrendelt gél lakk szín kicsit más élőben, mint gondoltad?

Először is nem kell pánikolni, a nem használt termékeket szívesen cseréljük, amennyiben visszaküldöd őket, vagy személyesen visszahozod üzletünkbe. Kevés ilyen esettel találkozunk, mivel - mint már említettünk- igyekszünk színhelyes képeket feltölteni, illetve mert nagyobb vendégkörrel esetén szinte elképzelhetetlen, hogy egy adott gél lakkot nem tudsz felhasználni. A sok vendég közül biztosan lesz valaki, akinek még akkor is tetszik az adott szín, ha Te eredetileg nem pont olyat szerettél volna rendelni.

Nagyon nézd meg az árakat és kiszereléseket

Mindig alaposan nézd meg, hogy az adott ár milyen kiszerelésre vonatkozik. Előfordulhat, hogy a neten böngészve szembejön veled egy csalogató, nagyon kedvező ár, azonban az egy mini kiszerelésre vonatkozik és egy normál mennyiség már teljesen átlagos, vagy - rosszabb esetben- magas áron elérhető.

Utánpótlás

A gél lakk és műköröm alapanyag rendelés legegyszerűbb része azok utánpótlása. Ilyenkor már ismered a termékeket és csak meg kell keresned őket a webhsopban. A rendelési folyamat pár perc alatt lebonyolítható és a csomagod már másnap Nálad is lehet. Alapanyagaid online megrendelése rendkívül praktikus, mert:

 • otthonos kényelméből intézheted, nem kell utaznod és a személyes vásárlással bajlódnod
 • akár kér vendég között is le tudod bonoyítani
 • más másnapra - de rosszabb esetben is 2-3 nap alatt- Nálad lehet a csomagod

Vásárolj tudatosan online is, élvezd ki annak előnyeit! :) A Classic Nails webáruház eddig minden évben elnyerte a Megbízható Bolt minősítést, a Fogyasztóbarát webáruházaknak járó elismerést. Számos, független forrásból (is) elérhetsz véleményeket Rólunk és webáruházunkból, ezekre pedig nagyon büszkék vagyunk és minden nap keményen dolgozunk azon, hogy a jövőben is ilyen pozitív visszajelzéseket kaphassunk vásárlóinktól!

Vásárlásért kattints IDE, nézz szét kínálatunkban!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek