Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: naplemente nyári műköröm zselékkel

Varázsolj mesés naplementét a körmeidre a Classic Nails Nyári színes zselé kollekciójával! Kolter- Miatovics Náda a Classic Nails summer collection gyönyörű nyári színeiből állította össze aktuális Step by step körömdíszítő ötletét. Tekintsd meg hogyan készült!

Naplemente nyári színes zselékkel

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, Prep, Bonder) és alapozás (Classic Nails színtelen építő zselé) után felviszem az A-811, A-803 és A-808 elnevezésű nyári színes műköröm zseléket. Mindezt egymást alá, a fenti sorrendben. Nem köttetem!

2. Pontozó tű segítségével nyolcasokat formázva összemosom a három színt (ott, ahol a színek összeérnek). Ezután UV/LED lámpában köttetem a felületet.

3. A színes zselé rétegeket Classic Nails színtelen építő zselével zárom, majd köttetem. Fixálom és formára reszelem a körmöket. Miután mattítottam a felületet elkezdem a díszítést D-C01-es Classic Nails díszítő zselével és 0-ás díszítő ecsettel.

4. A kész motívumot UV fényben köttetem. TIPP: ha úgy érzed, hogy még nem díszítesz elég gyorsan és biztosra szeretnél menni, akkor inkább elemenként köttesd a mintát!

5. Utolsó lépésként Classic Nails fényzselével fedem a kész körmöt, melybe egy díszítő kristályt helyezek és így köttetem UV fényben. Az így elkészült körömdíszítésed nyárias és nagyon trendi lesz!

Íme a végeredmény tipen: