xxx
Elfogadom

Nail art: színátmenetes körmök nyomdázott mintával

Ezúttal egy színátmenetes, nyomdázott körömdíszítést hozott Nekünk Kolter- Miatovics Náda. Kiegészítő videó segítségével megtanulhatod, hogyan alakíts ki ilyen finom színátmenetes felületet. Nyári hangulatú körmöket szeretnél, de nem vagy a neon színek híve? Ez a Neked való ötlet! Lássuk az elkészítést!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés és alapozás után megfestem az alapot C-M217 számú Classic Nails színes zselével, vagy 064-es gél lakkal majd köttetem azt. (Két rétegben dolgozom velük, rétegenként köttetve.)

2.  A C-M007-es kódú rózsaszín színe zselével,  a 167-es lila gél lakkal és  252-es számú türkiz gél lakkal foltokat festek az alapra.  NEM köttetem meg!

3. Zselés műköröm ecsetemet belemártom Classic Nails színtelen építőzselébe, majd elhúzom, elmaszatolom az ecsettel a foltokat, így színátmenetes, márványos felületet kapok. Ezután köttetem a körmöket.

Classic Nails TIPP: tekintsd meg videó segédletünket a színátmenet elkészítéséhez ide kattintva! Fontos, hogy az ecsetedet ne nyomd rá a köröm felületére, mert úgy csak letörlöd a színeket!

4. Fixálás után  buffer segítségével mattítom a felületet.

5. A  19-es számú Maharaja nyomdalemezről  tetszőleges mintát választok,  fehér színű lakkal nyomdázok.

Classic Nails tippek körömnyomdázáshoz:

- körömnyomdázás előtt töröld át a nyomdalemezt tipleoldó folyadékkal (tömény aceton)
- zseléfixáló folyadékkal tisztítsd meg a nyomdázó szettedet, különös tekintettel a nyomdafejre (NE tipleoldóval végezd el a folyamatot, mert meg fogja marni a nyomdafejet!)
- buffer segítségével NE bolyhozd fel a nyomdafejet!
- gyors, határozott mozdulatokkal dolgozz
- igyekezz minél gyorsabban lehúzni a lakkot a nyomdalemezről, majd felvenni a mintát a nyomdafejre
- nagyon ügyelj arra, hogy milyen erősen nyomod a lemezre a nyomdafejet: ha túl gyengén, akkor nem, vagy csak hiányosan fogja felvenni a mintát; ha túl erősen nyomod, akkor pedig egész biztosan nem fogod tudni felvenni a mintát
- válassz olyan nyomdázó szettet, amelynek feje átlátszó, így pontosan be tudod majd lőni, hogy hova helyezd el a mintát a köröm felületén

6. Két réteg  Classic Nails 2in1 Gél lakk Clearrel (fixálás mentes, színtelen fedőlakk) zárom a rétegeket.

7. Végül  fehér színű Classic Nails díszítő zselével indákat húzok, ezzel tovább díszítve a felületet.

A mintákat variálhatod, így mindig egyedi hatást elérve:

Jó munkát! :)