Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: türkiz gél lakk csoda Nádótól

Kolter-Miatovics Náda hétről- hétre szuper ötletekkel, gyönyörű Step by step körömdíszítésekkel fog Nektek készülni. Első alkalommal egy türkizes alapú, nyomdázott, rózsákkal és kristály pixievel díszített csodát készített. Lássuk hogyan tudod Te is elkészíteni!

Elkészítési útmutató:

0. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

1. Alapszínnek felfestem 252# Classic Nails gél lakkot (két rétegben, rétegenként köttetve), melyet átlátszó gél lakkal zárok.  Fixálás után bufferrel mattítom a felületet. Lacelove nyomdasablonról kiválasztom a csipke mintát majd világosbarna (hagyományos) körömlakkal a matt felületre nyomdázok.

2. Felfestem a rózsát fehér Classic Nails díszítő zselével, díszítő ecsetet használva. Lépésről- lépésre így:

3. Végül egy réteg Classic Nails 2in1 Gél lakk Cleart használok.

4. A gyönyörű Kristály Pixieket egy utolsó réteg átlátszó gél lakkba, vagy fényzselébe szórom, majd lámpázom. Ezzel díszítem a másik körmöt.

Classic Nails TIPP: zselébe szórva tartósabb! Ehhez a gél lakk színre kenj del egy vékny réteg színtelen zselét, melybe köttetés előtt szóld bele a pixieket. Köttetés után csak fixáld a felületet. Fénnyel ne zárd, mert el fogja venni a felület különleges jellegét.

És íme a gyönyörű végeredmény! Próbáld ki Te is!