Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: thermo gél lakk egyedi díszítéssel

Thermo (hő hatására színt változtató) gél lakkjainknak nem csak nyáron van szezonjuk. Az őszi- téli időszakban is egyedi eredményt érhetsz el velük. Aktuális Step by step körömdíszítő cikkünkben színátmenetes körmöket készítettünk Thermo gél lakk alapra, valamint Kolter- Miatovics Náda egy különleges díszítő motívumot is bemutat.

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem. Ha gyengébb természetes körömlemezzel rendelkezel, akkor használj 2in1 NoFix Gél lakk Cleart. Ez egy fixálás mentes fedőlakk, amely base gel-ként (alaprétegként) is használható. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat. Köttetés után buffer segítségével mattitsd a felületet, majd portalaníts és jöhet a szín. Nem jelent időveszteséget és a színt is precízebben tudod majd felvinni.

2. A 425-ös (Bormártás elnevezésű) Thermo gél lakkot két rétegben használom. Rétegenként köttetem.

3. Szivacsos fejű ombre ecset segítségével piros díszítő zselét veszek fel, majd tapogató, érintő mozdulatokkal színátmenetet alakítok ki a köröm felületén. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, amelyet buffer segítségével mattítok.

4. Színtelen építőzselével bekeverek fehér díszítő zselét. Nagyjából fele- fele arányban. Ezt követően az ábrán látható módon díszítem a körmöt. Köttetem, majd 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedem a köröm felületét.

5. Fehér díszítő zselével kontúrozom a mintát, majd megfestem a strasszkövek helyét. Köttetem. Műköröm ragasztó segítségével elhelyezem a kristályokat, majd kivárom a száradási időt.

Kész is! :) Ha kérdésed merülne fel, keress Minket bizalommal!