Nail art: tavaszváró körmök

Január végén még korai a tavaszt várni? :D Pedig mi már tavaszi körmökben, színekben és mintákban gondolkodunk! Mutatunk is egyet, melyek Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art) álmodott meg. Készítsd el Te is, ha kedvet kapsz hozzá! :)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen építőzselét viszek fel csúszórétegben, melyet köttetek. Következő lépésben nagyobb mennyiségű zselét viszek fel, mellyel kialakítom a C-ívet. Köttetés után fixálom az elkészült köröm felületét, majd formára reszelem. Nem feledkezem meg a portalanításról sem!

Classic Nails TIPP: színátmenetes köröm esetében érdemes matt alapra dolgozni, főleg ha még nem vagy profi benne. Így kisebb esély van arra, hogy elfolynak a színek, vagy befolynak a sáncokba.

2. Második lépésben felviszem a kiválasztott színeket, jelen esetben hármat is: 127, 167 és 'Light Me Up (foszforeszkáló) 629-es' gél lakkokat. Nem köttetem őket.

Természetesen elkészítheted más színkombinációból is. Kezdőknek pedig javasoljuk, hogy először két színnel próbálkozzanak és később, - ha már megy a színátmenet- dolgozzanak csak kettőnél több színnel.

3. Ecsettel összedolgozom a színeket. Ehhez az ombre ecsetünket ajánljuk, amely segítségével tapogató mozdulatokkal, a színek találkozásánál tudod összedolgozni az egyes árnyalatokat. Köttetem az így kialakított színátmenetet.

4. A tervezett minta alá egy kis csillogást szeretnék, így felviszek egy keveset az A-72-es, Sellő zseléből. Ez egy speciális, flittereket és csillámokat tartalmazó zselé, amelyet első sorban díszítésre ajánlunk. Köttetem.

5. Matt Touch MATT fedőlakkal fedem az elkészült alapot. Köttetem, az eredmény pedig tökéletes és tartós matt felület. A matt felület alatt pedig különleges, opálos csillogása lesz a flittereknek és csillámoknak.

Classic Nails TIPP: ha nem vagy benne biztos, hogy a fedőlakk el fogja fedni a flitterek és csillámok okozta egyenetlenséget, úgy előbb használj egy réteg színtelen gél lakkot, vagy egy vékony réteg színtelen zselét. Végül vidd fel a fedőlakkot!

6. Fehér díszítő zselével indákat készítek a képen látható módon. Egy korábbi SBS körömdíszítő cikkünkben már bemutattuk ezt a technikát, kattints IDE, ha lemaradtál róla! ;)

7. Köttesd a kész mintát, majd Glue gel, vagy műköröm ragasztó segítségével ragassz a minta közepére egy nagyobb méretű (SS10-es), hologramos strasszkövet.

Reméljük, hogy ez a körömdíszítő ötlet is elnyerte a tetszésedet. Ha bármi kérdésed merült volna fel, akkor nyugodtan kérdezz Chaten, e-mailben az office@classicnails.hu címen, Facebookon, vagy Instán! :)