Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Tavaszi, virágos körömdíszítés mosogatóhabos alapra

Sziasztok! Korábban már írtunk a mosogatószer habbal készült körömdíszítésről. Erről ide kattintva tudtok olvasni. Most ezzel a technikával fogjuk elkészíteni az aktuális körömdíszítő ötletünk alapját. Tarts Velünk! :)  Nail artist: Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Most a egy rózsaszín gél lakkot választottam. Két rétegben használom, rétegenként köttetve.

5. Egy kis adag színtelen építőzselét összekeverek fehér zselével. Nagyjából fele- fele arányban. Az elkészült keveréket egy zselés ecsettel felvittem a köröm felületére, de NEM köttettem!

6. Vízben felhabosítottam mosogatószert egészen addig, ameddig nem keletkezett vastag habréteg a tetején. Egy bőrfeltoló, vagy nagyobb méretű lapos (zselés) ecset segítségével felvittem a habot a köröm felületére, majd így köttettem a körmöt.

7. Végül letöröltem a habréteget a köröm felületéről és megbizonyosodtam róla, hogy a minta mindenhol szépen kialakult (szükség esetén fixálom, vagy javítom a mintát). Az apró buborékok belekötöttek a zselérétegbe, ezáltal különleges, már- már kígyóbőr hatású, absztrakt minta alakult ki.

8. Ezúttal fedni fogom ezt a különleges felületet, mert tovább fogom díszíteni. Ehhez egy vastagabb réteg 2in1 NoFix fényzselét használtam.

Classic Nail TIPP: a következő lépésben díszítő zselével fogom díszíteni a felületet, amellyel kezdőként könnyebben tudsz matt felületre dolgozni. Így használhatsz matt fedőlakkot is a minta zárására ebben a lépésben.

9. Fekete díszítőzselével felfestem a virágminta keretét a képen látható módon. Ehhez egy vékony díszítőecsetet használtam. Ezt a körvonalat köttetheted, de később úgy is be fogjuk tenni a lámpába.

10. Kitöltöm a virágminta körüli részt ugyan azzal a fekete díszítőzselével, amelyet az előző lépésben használtam. A virágminta közepébe apró, vékony vonalakat húzok. Ezt követően alaposan kiköttetem az egész mintát.

11. 2in1 NoFix fényzselével zárom a díszítést, melyet köttetek.

12. Fehér díszítőzselével kontúrozom a mintát, melyet köttetek. Glue gélbe pedig egy nagyobb méretű strasszkövet ragasztok a köröm közepére és köttetem. Mindkét termék fixálásmentesre köt.

Köszönjük, hogy ezúttal is Velünk tartottál és reméljük, hogy tetszett a minta! :)