Nail art: színátmenetes, sugar effect körmök

Kolter- Miatovics Náda színátmenetes (ombre) gél lakk alapra készített szintén színátmenetes sugar effect (cukorka) mintát. Már régóta érdekel, hogyan készíthetsz ilyen köröm designt? Most lépésről- lépésre bemutatjuk érthető útmutatóval és termék megjelöléssel. Tartsd velünk!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. A képen látható módon vidd fel az általad választott két színt. Mi az 1138-as neon korall és a 104-es puncstorta árnyalatot használtuk.

3. A következő lépésben össze kell mosni a két árnyalatot. Erről korábban már írtunk egy cikket, ezt ide kattintva éred el. Az intenzívebb színhatás érdekében célszerű két rétegben használni a színeket, kétszer keverni őket.

4. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket. Best seller termékünk egy körmös asztalról sem hiányozhat! Fixmentes, magas fényű, rugalmas fedőlakk gél lakkra és műkörömre!

5. Bármilyen díszítő csík segítségével kijelölök egy sávot a köröm közepén. A díszítő csíkot alaposan rányomkodom a köröm felületére, hogy szép legyen a minta széle.

6. Színátmenetet készítek a díszítő csíkok által kijelölt sávba, azzal a "csavarral", hogy ezúttal megfordítom a színeket. Az a szín kerül a körömágyhoz, amelyiket a szabadszélnél használtuk a korábbiakban. Összemosom a színeket, majd eltávolítom a díszítő csíkokat. NEM köttetem!

7. A még nem köttetett mintába White Magic sellőport szórok. Ezt követően köttetem csak a mintát! Portalanítok, így eltávolítva a felesleges csillámport és kész is a minta! :)