Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: színátmenetes, matt gél lakk virág mintával

Újabb színátmenetes alkotást mutatunk Nektek. Ezúttal is virág mintát fogunk készíteni, de most kicsit másként. Végül pedig Matt Touch fedőlakkot fogunk használni a tökéletes, matt végeredmény érdekében. A körömdíszítést készítette: Kolter- Miatovics Náda. Lássuk! :)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. A 705-ös, Havanna és a 629-es, Light Me Up (utóbbi foszforeszkálós) gél lakkból függőleges színátmenetet készítek, majd köttetem. Szükség szerint ezt megismételem.

Függőleges színátmenet: kend fel egymás mellé a két gél lakk színt, majd egy tiszta ecset segítségével mosd össze a két árnyalatot!

3. A-22-es kódú, fekete színes zselét keverek színtelen építőzselébe. A keverést nagyjából 1:3 arányban végzem. Az eredmény fátyolos hatás. Felfestem a képen látható mintát, majd köttetem.

4. Matt Touch fedőlakk segítségével zárom a rétegeket. Köttetem.

5. Végül pedig D-C01-es fehér és D-C02-es fekete díszítő zselé segítségével kontúrozom a mintát. Arra gondoltam, hogy nagy méretű, SS10-es, hologramos Swarovski kristállyal és szórógyöngyökkel díszítem a virág közepét. A díszítő elemeket ragasztó zselé, vagy műköröm tipragasztó segítségével tudjátok felhelyezni.

Meg is vagyunk, remélem, hogy tetszik a végeredmény! Készítsd el Te is! :)